| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
darkvini
Status: NOWY
Array SoGi: 52
|
|
|
|
|
| Pianek2007 wrote: | w1: 2 2 2 2 2 2 2 week1: 14 - tu jest ok
w2: 2 2 2 2 2 2 2 week2: 21 - tu chyba na matematyce nie uważałeś
w4: 3 3 3 3 3 3 3 week4: 14 - jak wyżej  |
a to rzeczywiscie, robilem ctrl+c/v wiec sie cos pomieszalo, generalnie wynik - 119 kaspow sie nie zmienia. A na studiach to prof powtarzal ze wynik sie liczy a nie jak sie do niego dojdzie  |
|
|
| Back to top |
|
 |
Pianek2007
: 20
Joined: 28 Oct 2007 Posts: 7929 Galeria:Pianek2007 Location: Ełk
SoGi: 3965
|
|
|
|
|
nie no spoko, tylko chodziło mi o to czy będziesz jechał pierwszą rozpiską czy drugą  |
_________________ Jak mam żyć tu? Niby spokój umysłu panowanie nad bólem jak w jujitsu. Na szyi Chrystus...
"Przeklinam każdą minutę treningu. Mówię sobie jednak nie poddawaj się....cierp teraz a resztę życia spędź jak mistrz"
Time To Play The Game - New Beginning
Road to 700lbs in DeadLift
       |
|
| Back to top |
|
 |
darkvini
|
|
|
|
|
| Pianek2007 wrote: | nie no spoko, tylko chodziło mi o to czy będziesz jechał pierwszą rozpiską czy drugą  |
oczywiscie ze te 1, ta druga to byl orinetacja ile kapsow wypada na dany tydzien. Dzieki za skontrolowanie, przynajmiej widac ze ktos czytuje posty dokladnie  |
|
|
| Back to top |
|
 |
Pianek2007
: 20
Joined: 28 Oct 2007 Posts: 7929 Galeria:Pianek2007 Location: Ełk
SoGi: 3965
| |
| Back to top |
|
 |
maly mis84
Zasłużony dla IS
 Wygrał koszulkę
Status: PIMP BOSS
Joined: 20 May 2004 Posts: 6517 Galeria:maly mis84 Location: Kłodzko - perła Sudetów Array SoGi: 1221
ModPoints:0
| |
| Back to top |
|
 |
darkvini
|
|
|
|
|
| maly mis84 wrote: | darkvini 0 kiedy start?
ironmarioo - napisz coswiecej. Jakie dawki. Czy brales cos wczesniej podobnego itd |
u start to ciezko powiedziec, 14.12 koncze cykl na cellmass a potem wskakuje na novedex wiec mysle ze bedzie to polowa grudnia dopiero. |
|
|
| Back to top |
|
 |
maly mis84
Zasłużony dla IS
 Wygrał koszulkę
Joined: 20 May 2004 Posts: 6517 Galeria:maly mis84 Location: Kłodzko - perła Sudetów Array SoGi: 1221
| |
| Back to top |
|
 |
ironmarioo
Pimp
: 34
Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2727 Galeria:ironmarioo Location: szczecin
SoGi: 4703
|
|
|
|
|
| ...bralem tez restore i przywoity srodek ale daleko mu do arremedex ..... byl tez novedex ktory delikatnie mi wlosy na plecach podniosl i tyle .... slaby produkt ... chyba zeby brac do 4 - 5 kapsow wtedy moze to ma sens .... ale najlepszy cykl to arremedex 3 kapsy + zma .... masakra motywacja , libido i moc ..... |
|
|
| Back to top |
|
 |
darkvini
|
|
|
|
|
| maly mis84 wrote: | aha. to ja zaczynam wczesniej - za 2 tygodnie  |
dodajesz do tego cos jeszcze typu ZMA na noc ? Ja tak mysle by ZMA przedtawic organizmowi wlasnie teraz, potem ciagnac ZMA w trakcie i po cyklu na Novedexie  |
|
|
| Back to top |
|
 |
ironmarioo
Pimp
: 34
Joined: 17 Oct 2008 Posts: 2727 Galeria:ironmarioo Location: szczecin
SoGi: 4703
|
|
|
|
|
| ..bardzo dobry pomysl z zma |
|
|
| Back to top |
|
 |
maly mis84
Zasłużony dla IS
 Wygrał koszulkę
| |
| Back to top |
|
 |
darkvini
|
|
|
|
|
| maly mis84 wrote: | tak. Dokladam zma i bedzie leciec tak dlugo jak novedex
po novedexie tt +fenuplast
caly czas tez saw palmetto na wszelki wypadek bo mialem problem z wlosami |
tak z ciekawosci, jaka diete lecisz na novedexie ? redukcja czy cos innego, ja +1000 kcal co u mnie "ektomorfika" daje minimale przyrosty masy miesnieowej co 2-3 miechy, w skali roku nie jest zle  |
|
|
| Back to top |
|
 |
maly mis84
Zasłużony dla IS
 Wygrał koszulkę
|
|
|
|
|
a ja wlasnie jestem w trakcie przestawiania sie z CKd na low carb.
dolozylem wegli rano na sniadanie i w jednym kolejnym posilku (reszta bez) w treningowe rano i wegle w szejku potreningowym. Cos typu anabolic window. Teraz wlasnie bede bral anbolic window i z 40 g waxy maize.
ilosc kalorii - nie wiem. Robie zawsze intuicyjnie i obserwuje organizm. Troche juz go znam skurczybyka
tez jestem ekto  |
_________________ a tak jadam - nie boj sie nie zostane twoja osoba polecającą http://www.cyber-sport.us/zdjecia-przykadowych-posikw-redukcyjnych-vt30678.html
MEGABOL - A WIEC JAK SZYBKO CHCESZ ROSNAC?  |
|
| Back to top |
|
 |
darkvini
|
|
|
|
|
jakies supple dodatkowo bedziesz uzywal, rozumiem ze chcesz sie wyciac troche podczas cyklu na novedex, jakis spalacz dodajesz czy cos ?
Bedzie dziennik, chetnie bym podpatrzyl co i jak  |
|
|
| Back to top |
|
 |
maly mis84
Zasłużony dla IS
 Wygrał koszulkę
|
|
|
|
|
Panie supli to ja ma mtyle ,ze masakra
nazbieral osie z roznych okresow i teraz mam suplementacje conajmniej do marca. Fote masz wdzile suple pt"pomcie usystematyzowac suple"
nie bedzie to wycinka. Tak jak mowilem przestawiem sie z CKD na wegle. Narazie dolozylem rano i po treningu po 100g. Bilans na plus,aeroby
celem jest masa. W miare czysta masa |
_________________ a tak jadam - nie boj sie nie zostane twoja osoba polecającą http://www.cyber-sport.us/zdjecia-przykadowych-posikw-redukcyjnych-vt30678.html
MEGABOL - A WIEC JAK SZYBKO CHCESZ ROSNAC?  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|