Kulturystyka w najlepszym wydaniu, jedyne takie forum w Polsce, Kulturystyka dla kadego - Imperium Sportu, Twoje imperium - Twoja kulturystyka. Kulturystyczne forum ( tu aktywni dostaj odywki )

Profile Search FAQ Register Memberlist Grupy Sklep suple.us Fotki Poczta
Wersja do wydruku
Post new topic Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Author Message
satan_88

Wygrał koszulkę

Galeria:satan_88

SoGi: 158

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 9:23    Post subject:  xelerate
Reply with quote

zakupiłem dwa opakowania tego spalacza. Dawkowanie proponowane przez producnta od razu nasówa mi skojarzenia z thermalem, jednak skład xelerate przy składzie thermala jak na moje oko nie wypada wcale hardcore'owo, 1 - 2 kaps dziennie wydaje mi się zbyt skromną dawka. Jak dobrac dawkowanie, żeby nie przesadzić? Prosze o opinie doświadczonych urzytkowników i osoby mające doświadczenie z tym środkiem. Nie chće też nadmiernego pobudzenia które czasami zdażało się przy thermalu

Adasko22

Status: PIMP

Galeria:Adasko22

Array
SoGi: 180

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 9:30    Post subject:  
Reply with quote

Lajtowy spalacz,nie porównywałbym go z thermalem.
Tutaj dawkowanie sprawdziłbym indywidualnie na sobie,ja po 1 tabsie odczuwałem lekkie pobudzenie i lekko zmniejszony apetyt.Dla mnie taka dawka optymalna to 2 tabsy przed treningiem i np. 1 rano.
Pozdrawiam Beer

Back to top
View user's profile Send private message  

miotacz88

Status: GONIEC
: 21

Galeria:miotacz88
Array
SoGi: 1038

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 9:34    Post subject:  
Reply with quote

nie ma co porównywać xeleratea do thermala;) dwa zupełnie inne środki. xelerate ja osobiście daje przed treningiem w celu leciutkiego pobudzenia głównie dla kofy.jaki twój dokładny cel?masz dużo balastu do zrzucenia?generalnie powiem tak przed treningiem aerobowym xelerate+joha i jest potliwość zarąbista, jeśli chodzi tak normalnie w dzień to wcale tego działania nie czułem.bankowo 1-2 tabsy na redukcji to za mało, ale weź na samym początku 2x1tabs w dzień, zobacz jak się czujesz chociaż jak na mój gust to i tak będzie mało. xelerate to raczej lajtowy środek bez większego szału
Back to top

satan_88

Wygrał koszulkę

Galeria:satan_88

SoGi: 158

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 14:12    Post subject:  
Reply with quote

cel - taki jak chyba każdego kto rozstał się z siłownia na kilka miechów i spora częsc tego z góry przesunęła sie na "oponke". Evil jakbym chciał cos mocneiejszego to walnal bym clenbuterol który jeszcze mam w szafce.

myślałem o dawkowaniu 2x2 w normalny dzien a w dni treningowe 2 xelerate z rana i kaps thermala przed treningiem.

trening FBW 2 razy w tygodniu, aeroby 2 razy w tygodniu. Dietka w treningowe W 400 B220, t 120.

miotacz88

Array

PostPosted: Tue Sep 15, 2009 15:35    Post subject:  
Reply with quote

weź dwa dni chociaż 2x1 sprawdź reakcje, jak będzie ok to bierz 2x2, Thermal przed tren ok. jeśli typowa wycinka to ma być to bym uciął troszke ww na rzecz białka i tłuszczu
Back to top

robo766
Ta osoba mogła wygrać odżywkę ale nie zdążyła, wygra jedynie nagrodę pocieszenia (100 sogów)

Galeria:robo766

SoGi: 689

PostPosted: Thu Sep 17, 2009 7:36    Post subject:  
Reply with quote

Tak z ciekawości też myślałem po składzie że to bardziej lajtowy spalacz , 2 opakowania załatwiłem kumplowi a ten do mnie dzwoni po kilku dniach że co mu dałem? bo jest bardzo z tego spalacza zadowolony , waga mu leci , jeść się nie chce itp Dodam że bierze on tylko 1 kap dwa razy dziennie i prowadzi siedzący tryb życia bez żadnych ćwiczeń. Na to wygląda że jako spalacz się sprawdza Wink
Back to top

miotacz88

Array

PostPosted: Thu Sep 17, 2009 13:11    Post subject:  
Reply with quote

no to jak ze wszystkim na jednych działa na innych nie na jednych lepiej na innych gorzej, od wielu czynników to zależy. jak na mnie działa mocno lajtowo dlatego jako spalacz odpada
Back to top

ok3m
Ta osoba mogła wygrać odżywkę ale nie zdążyła, wygra jedynie nagrodę pocieszenia (100 sogów)

Status: NOWY
: 20

Galeria:ok3m
Array
SoGi: 713

PostPosted: Fri Sep 25, 2009 12:22    Post subject:  
Reply with quote

ja musze powiedzieć ze dlamnie osobiscie wielkim odkryciem jeste polaczenie tego srodka z Tight! xtreme, nie wiem co dziala na siebie ale biorac 1kaps tego i tego to jest niesamowita sprawa, dziala na mnie to lepiej nawet nic 2x Tight! czy mhp dren, polaczeine jest genialne osobicie po niczym nie czulame sie tak swietnie jak po polaczenie tych dwoch specyfikow samopoczucie nie do opisania koncentracja euforia czujnosc biore po jednym kapsie rano przed skzola i pare godzin pozniej przed treningiem caly dzien pelen sil naprawde kto ma mozliwosc to oba razem dzialaja cuda:)

Co wszamałem? - Venom, Atro-Phex, Ergolean, Arson, No-Xtreme, Green Magnitude, BCAA-PRO 5000, Super Fats, Incarnate, hGH night, Adam Multiple, Special Two, Venom Lean Dream, JetFuel, Reset-A.D. 100% WHEY, ZMA PM, MHP - Dren, T-X, Mitotropin, Tight! Xtreme.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website  

schizma2

: 24

Galeria:schizma2

SoGi: 211

PostPosted: Sat Sep 26, 2009 11:57    Post subject:  
Reply with quote

ja osobiście stosowałem juz ten produkt i jestem zadowolony(moze po czesci ze dostałem go w gratisie od kumpla ale nie o tym chciałem napisac fajnie motywuje do treningu osobiscie byłem zadowolony i wydaje mi sie ze przemiana materii tez była bardzo dobra miałem cos w rodzaju pełnego brzucha co przez 2-3 dni nie pozwalało mi na jedzenie wieszych posiłków , uczucie sytosci super sprawa a co do spalania to średnio moge to ocenic 40 tabsów to tylko smaka zrobiło mi dostane od kumpla 2 dodatkowe opakowania za free to napisze jak po 80 tabsach jak to by kogoś interesowało _usmiech.gif
Back to top

ok3m

Status: NOWY
: 20

Galeria:ok3m
Array
SoGi: 713

PostPosted: Sat Sep 26, 2009 16:34    Post subject:  
Reply with quote

jezeli ktos opiera się tylko na tym srodku to raczej bym stosowal 2x2

Co wszamałem? - Venom, Atro-Phex, Ergolean, Arson, No-Xtreme, Green Magnitude, BCAA-PRO 5000, Super Fats, Incarnate, hGH night, Adam Multiple, Special Two, Venom Lean Dream, JetFuel, Reset-A.D. 100% WHEY, ZMA PM, MHP - Dren, T-X, Mitotropin, Tight! Xtreme.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website  

schizma2

: 24

Galeria:schizma2

SoGi: 211

PostPosted: Sat Sep 26, 2009 18:10    Post subject:  
Reply with quote

ok3m wrote:
jezeli ktos opiera się tylko na tym srodku to raczej bym stosowal 2x2

własnie mam zamiar tak stosować _usmiech.gif
Back to top

benedykt17

: 31

Galeria:benedykt17

SoGi: 612

PostPosted: Tue Nov 24, 2009 10:30    Post subject:  
Reply with quote

przed godziną spróbowałem pierwszy raz tego środka w dawce 2 kapsów,
po pół godzinie już czułem pobudzenie (i to w jak najlepszym znaczeniu pozytywne),
za godzikę uderzam do lasu trening interwałowy, zobaczymy co się będzie działo Beer
Back to top

Lewar
Moderator

Wygrał koszulkę

Galeria:Lewar

SoGi: 907

ModPoints:1230

PostPosted: Tue Nov 24, 2009 12:04    Post subject:  
Reply with quote

brałeś na czczo czy po śniadaniu?

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger  

benedykt17

: 31

Galeria:benedykt17

SoGi: 612

PostPosted: Tue Nov 24, 2009 17:59    Post subject:  
Reply with quote

rano jakieś 10-15 min przed śniadaniem

na treningu ćwiczyło się ok!

dobry pobudzacz i co mnie mile zaskoczyło (dosyć mocny już w dawce 2 kapsy)
Back to top

Hardy

Status: WATERBOY

Galeria:Hardy

Array
SoGi: 5581

PostPosted: Sat Nov 28, 2009 14:34    Post subject:  
Reply with quote

Stosowalem raz dziennie jedna kapsulke.. w szkole kolo 10-11.. Dobra koncentracja "czymała" sie okolo 4-5 godzin _usmiech.gif apetytu mi troszke zachamowalo tak ze nie pamietalem zeby cos zjesc oprocz białka.... Generalnie bralem jedno opakowanie 40 dni i jestem zadowolony... waga stala w miejscu wesoly_na.gif) a brzuszek sie wygladzal.
Back to top

Post new topic Reply to topic
All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum