| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
satan_88
Wygrał koszulkę
Joined: 23 Jul 2004 Posts: 1032 Galeria:satan_88 Location: TBG
SoGi: 158
|
|
|
|
|
| zakupiłem dwa opakowania tego spalacza. Dawkowanie proponowane przez producnta od razu nasówa mi skojarzenia z thermalem, jednak skład xelerate przy składzie thermala jak na moje oko nie wypada wcale hardcore'owo, 1 - 2 kaps dziennie wydaje mi się zbyt skromną dawka. Jak dobrac dawkowanie, żeby nie przesadzić? Prosze o opinie doświadczonych urzytkowników i osoby mające doświadczenie z tym środkiem. Nie chće też nadmiernego pobudzenia które czasami zdażało się przy thermalu |
_________________ No Retreat, No Surrender |
|
| Back to top |
|
 |
Adasko22
Status: PIMP
Array SoGi: 180
|
|
|
|
|
Lajtowy spalacz,nie porównywałbym go z thermalem.
Tutaj dawkowanie sprawdziłbym indywidualnie na sobie,ja po 1 tabsie odczuwałem lekkie pobudzenie i lekko zmniejszony apetyt.Dla mnie taka dawka optymalna to 2 tabsy przed treningiem i np. 1 rano.
Pozdrawiam  |
_________________ NAJTAŃSZE SUPLE W SIECI
 |
|
| Back to top |
|
 |
miotacz88
Status: GONIEC : 21
Joined: 26 Nov 2005 Posts: 875 Galeria:miotacz88 Location: BRD Array SoGi: 1038
|
|
|
|
|
| nie ma co porównywać xeleratea do thermala;) dwa zupełnie inne środki. xelerate ja osobiście daje przed treningiem w celu leciutkiego pobudzenia głównie dla kofy.jaki twój dokładny cel?masz dużo balastu do zrzucenia?generalnie powiem tak przed treningiem aerobowym xelerate+joha i jest potliwość zarąbista, jeśli chodzi tak normalnie w dzień to wcale tego działania nie czułem.bankowo 1-2 tabsy na redukcji to za mało, ale weź na samym początku 2x1tabs w dzień, zobacz jak się czujesz chociaż jak na mój gust to i tak będzie mało. xelerate to raczej lajtowy środek bez większego szału |
|
|
| Back to top |
|
 |
satan_88
Wygrał koszulkę
Joined: 23 Jul 2004 Posts: 1032 Galeria:satan_88 Location: TBG
SoGi: 158
|
|
|
|
|
cel - taki jak chyba każdego kto rozstał się z siłownia na kilka miechów i spora częsc tego z góry przesunęła sie na "oponke". jakbym chciał cos mocneiejszego to walnal bym clenbuterol który jeszcze mam w szafce.
myślałem o dawkowaniu 2x2 w normalny dzien a w dni treningowe 2 xelerate z rana i kaps thermala przed treningiem.
trening FBW 2 razy w tygodniu, aeroby 2 razy w tygodniu. Dietka w treningowe W 400 B220, t 120. |
_________________ No Retreat, No Surrender |
|
| Back to top |
|
 |
miotacz88
|
|
|
|
|
| weź dwa dni chociaż 2x1 sprawdź reakcje, jak będzie ok to bierz 2x2, Thermal przed tren ok. jeśli typowa wycinka to ma być to bym uciął troszke ww na rzecz białka i tłuszczu |
|
|
| Back to top |
|
 |
robo766
SoGi: 689
|
|
|
|
|
Tak z ciekawości też myślałem po składzie że to bardziej lajtowy spalacz , 2 opakowania załatwiłem kumplowi a ten do mnie dzwoni po kilku dniach że co mu dałem? bo jest bardzo z tego spalacza zadowolony , waga mu leci , jeść się nie chce itp Dodam że bierze on tylko 1 kap dwa razy dziennie i prowadzi siedzący tryb życia bez żadnych ćwiczeń. Na to wygląda że jako spalacz się sprawdza  |
|
|
| Back to top |
|
 |
miotacz88
|
|
|
|
|
| no to jak ze wszystkim na jednych działa na innych nie na jednych lepiej na innych gorzej, od wielu czynników to zależy. jak na mnie działa mocno lajtowo dlatego jako spalacz odpada |
|
|
| Back to top |
|
 |
ok3m
Status: NOWY : 20
Joined: 09 Apr 2007 Posts: 225 Galeria:ok3m Location: Gorlice Array SoGi: 713
|
|
|
|
|
| ja musze powiedzieć ze dlamnie osobiscie wielkim odkryciem jeste polaczenie tego srodka z Tight! xtreme, nie wiem co dziala na siebie ale biorac 1kaps tego i tego to jest niesamowita sprawa, dziala na mnie to lepiej nawet nic 2x Tight! czy mhp dren, polaczeine jest genialne osobicie po niczym nie czulame sie tak swietnie jak po polaczenie tych dwoch specyfikow samopoczucie nie do opisania koncentracja euforia czujnosc biore po jednym kapsie rano przed skzola i pare godzin pozniej przed treningiem caly dzien pelen sil naprawde kto ma mozliwosc to oba razem dzialaja cuda:) |
_________________ Co wszamałem? - Venom, Atro-Phex, Ergolean, Arson, No-Xtreme, Green Magnitude, BCAA-PRO 5000, Super Fats, Incarnate, hGH night, Adam Multiple, Special Two, Venom Lean Dream, JetFuel, Reset-A.D. 100% WHEY, ZMA PM, MHP - Dren, T-X, Mitotropin, Tight! Xtreme. |
|
| Back to top |
|
 |
schizma2
: 24
SoGi: 211
|
|
|
|
|
ja osobiście stosowałem juz ten produkt i jestem zadowolony(moze po czesci ze dostałem go w gratisie od kumpla ale nie o tym chciałem napisac fajnie motywuje do treningu osobiscie byłem zadowolony i wydaje mi sie ze przemiana materii tez była bardzo dobra miałem cos w rodzaju pełnego brzucha co przez 2-3 dni nie pozwalało mi na jedzenie wieszych posiłków , uczucie sytosci super sprawa a co do spalania to średnio moge to ocenic 40 tabsów to tylko smaka zrobiło mi dostane od kumpla 2 dodatkowe opakowania za free to napisze jak po 80 tabsach jak to by kogoś interesowało  |
|
|
| Back to top |
|
 |
ok3m
Status: NOWY : 20
Joined: 09 Apr 2007 Posts: 225 Galeria:ok3m Location: Gorlice Array SoGi: 713
|
|
|
|
|
| jezeli ktos opiera się tylko na tym srodku to raczej bym stosowal 2x2 |
_________________ Co wszamałem? - Venom, Atro-Phex, Ergolean, Arson, No-Xtreme, Green Magnitude, BCAA-PRO 5000, Super Fats, Incarnate, hGH night, Adam Multiple, Special Two, Venom Lean Dream, JetFuel, Reset-A.D. 100% WHEY, ZMA PM, MHP - Dren, T-X, Mitotropin, Tight! Xtreme. |
|
| Back to top |
|
 |
schizma2
: 24
SoGi: 211
|
|
|
|
|
| ok3m wrote: | | jezeli ktos opiera się tylko na tym srodku to raczej bym stosowal 2x2 |
własnie mam zamiar tak stosować  |
|
|
| Back to top |
|
 |
benedykt17
: 31
SoGi: 612
|
|
|
|
|
przed godziną spróbowałem pierwszy raz tego środka w dawce 2 kapsów,
po pół godzinie już czułem pobudzenie (i to w jak najlepszym znaczeniu pozytywne),
za godzikę uderzam do lasu trening interwałowy, zobaczymy co się będzie działo  |
|
|
| Back to top |
|
 |
Lewar
Moderator
 Wygrał koszulkę
Joined: 15 Sep 2004 Posts: 9352 Galeria:Lewar Location: Szczecin
SoGi: 907
ModPoints:1230
| |
| Back to top |
|
 |
benedykt17
: 31
SoGi: 612
|
|
|
|
|
rano jakieś 10-15 min przed śniadaniem
na treningu ćwiczyło się ok!
dobry pobudzacz i co mnie mile zaskoczyło (dosyć mocny już w dawce 2 kapsy) |
|
|
| Back to top |
|
 |
Hardy
Status: WATERBOY
Array SoGi: 5581
|
|
|
|
|
Stosowalem raz dziennie jedna kapsulke.. w szkole kolo 10-11.. Dobra koncentracja "czymała" sie okolo 4-5 godzin apetytu mi troszke zachamowalo tak ze nie pamietalem zeby cos zjesc oprocz białka.... Generalnie bralem jedno opakowanie 40 dni i jestem zadowolony... waga stala w miejscu ) a brzuszek sie wygladzal. |
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|