| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
gentelmann
Sex Instruktor
: 45
Joined: 29 Mar 2005 Posts: 2768 Galeria:gentelmann Location: WrocLOVE
SoGi: 149
Przyznano MP: 50 Od: DeeJay
|
|
|
|
|
Hello, właśnie dostałem...od poniedziałku próbuję zamiast venona hiper zapodać thermala, niezależnie poproszę o wpisywanie tu odczuć po stosowaniu, bo jakoś nie widzę, aby ktoś pisal już o tym na forum!

SP_A0085 (Custom).jpg - 6300 Time(s)

SP_A0081 (Custom).jpg - 6300 Time(s)
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Brak
: 25
SoGi: 3160
|
|
|
|
|
| Luu etykiety przyklejane cos tak sobie to wyglada , az boje sie kupic teraz , poczekam na jakies probki bo w ciemno nie chce kupowac i znowu byc zawiedzionym ...
|
|
 |
Marcin112
: 21
Joined: 26 Apr 2007 Posts: 238 Galeria:Marcin112 Location: Katowice
SoGi: 767
|
|
|
|
|
W połączeniu z leviathanem (2*2) Thermal (1*3) w ciągu pierwszego tygodnia spadek wagi : 2,5 kg, poprawa definicji, pocenie lekko podwyższone, wogóle nie zmiejszony apetyt ale waga w dół...Pobudzenie przyjemne, brak zejść, bardziej euforia
|
|
|
| Back to top |
|
 |
gentelmann
Sex Instruktor
|
|
|
|
|
| No co z wami? nikt więcej tego nie ma????
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Lukas_Koszalin
: 19
Joined: 02 Sep 2006 Posts: 3543 Galeria:Lukas_Koszalin Location: Koszalin
SoGi: 20967
|
|
|
|
|
Gent, a brałes kiedyś inne wersje Thermal'a i/lub spalacze efedrynowe dla
porównania/ocenienia nowego hardcorowego spalacza? .
Pozdrawiam .
|
_________________ "Bestia najgorsza zna trochę litości. Ja nie jestem bestią, więc jej nie znam"
 |
|
| Back to top |
|
 |
gentelmann
Sex Instruktor
|
|
|
|
|
Jasne, the best is Thermal pro w starym białym opakowaniu, poważnie mnie odchudzil, zaraz po nim, Thermal pro evolution, na końcu Thermal blast extreme.
Reasumując liczę na to, że Kilo sport nie zrobi zawodu i ten Thermal przebije stary. Jutro pierwsza próba!!!!!
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Lukas_Koszalin
|
|
|
|
|
A kiedy brałeś ostatniego Thermala?
Trochę opakowanie sponiewierane - twoja sprawka .
Pozdrawiam i czekam na pierwsze testy .
|
_________________ "Bestia najgorsza zna trochę litości. Ja nie jestem bestią, więc jej nie znam"
 |
|
| Back to top |
|
 |
gentelmann
Sex Instruktor
Przyznano MP: 100 Od: Lewar
|
|
|
|
|
Opakowanie jest całe, etykietka jest tylko nierówno naklejona. Ostatniego thermala brałem miesiąc temu i był to evolution, który dostałem w próbce, a konkretną kurację skończyłem w lutym na mieszance evolutio i blast extreme, niestety nie byłem zadowolony z wyników, więc odstawiłem.
Za chwilę łykam pierwszą kapse. Dziś tylko jedną, aby sprawdzić reakcję organizmu.
Opis efektów za kilka godzin!
|
|
|
| Back to top |
|
 |
gentelmann
Sex Instruktor
Przyznano MP: 50 Od: Krzychacz
|
|
|
|
|
Hello! już po treningu, efekt po zażyciu bardzo ciekawy!
Przez chwilę jakby podniesione ciśnienie i lekkie zatykanie uszu, po chwili przestaje i pojawia się gęsia skórka, nawet w okolicach głowy. Też po kilku minutach ustępuje krótkiemu uczuciu euforii i świetnego samopoczucia....hmm, co tam dodali???
Trening super, aż chce się trenować, pełna mobilizacja i cheć zwiększenia obciążenia!
Potliwość mniejsza niż przy dwóch venonach hiper, ale jednak jest.
No i brak łaknienia, po treningu zjadłem batonik białkowo węglowy i nic mi się już nie chce jeść.
Jutro dzień beztreningowy, na rowerek niestety za zimno i ma padać, pójdę więc na basen. W środę spróbuję Thermal po śniadaniu i jeden przed treningiem. Coś mi mówi, ze to będzie hicior, brak kołatania serca i drżenia rąk!
|
|
|
| Back to top |
|
 |
bbartx
SoGi: 65
Przyznano MP: 50 Od: DeeJay
|
|
|
|
|
biorę już parę dni, lekki plus kaloryczny i aero w NT
pierwszego dnia była masakra, źrenice na 3/4 oczu, nie mogłem się wysłowić w robocie, drżenie rąk itp. a po "zejście". teraz już raczej light, ale potliwość jest, mniejszy apetyt, dziwne uczucie "lekkości" w głowie i "inne", dziwne, takie "naćpane", ale dość dobre samopoczucie, sucho w ustach i oczach, ogromna ochota na bieganie, trenowanie i... po paru dniach widać kratę musiał chyba wywalić wodę, bo w czarodziejskie środki na odchudzanie nie wierzę
wyższego ciśnienia raczej nie mam, zdarza się niewspółmierne i trochę nieregularne walenie serca, parę razy dreszcze na plecach, z dalszych negatywów odrobinę mniejsze libido, a większa agresja
|
|
|
| Back to top |
|
 |
gentelmann
Sex Instruktor
|
|
|
|
|
| Jasne zapomniałem dodać, sikałem 3x podczas 2 godzin treningu, źrenice mam w normie, nic mi nie drży i suchość w ustach występuje, agresji brak co do libido wypowiem się jutro, ale jestem po cyklu Woody, więc może nie będzie tak źle!!!
|
|
|
| Back to top |
|
 |
DeeJay
 Wygrał koszulkę
: 32
Joined: 13 Jul 2004 Posts: 14990 Galeria:DeeJay Location: Polska
SoGi: 847
ModPoints:1678
|
|
|
|
|
Chłopaki za relacje , jako 1 testerzy dostajecie bo 50 SoG !
Ps. Wracam za 2 dni na forum , na wszelkie sms, telefony odpowiem po powrocie, zostawiłem telefon u rodziny
|
_________________ Sprzedam TANIO suple - Zajrzyj warto
 |
|
| Back to top |
|
 |
slawle
Joined: 13 Oct 2006 Posts: 78 Galeria:slawle Location: London
SoGi: 289
|
|
|
|
|
No tez mysle ze bede zadowolony.
Dzieki chlopaki za opis odczuc po Thermalu.
Kreci!!!
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN!!! |
|
| Back to top |
|
 |
gentelmann
Sex Instruktor
|
|
|
|
|
Elo! Spadków libido nie odczuwam, pała furczy jak radziecki wentylator
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Lukas_Koszalin
|
|
|
|
|
No to zapowiada się kolejny wymiatacz .
Czekam na dalsze relacje i zaczynam szukać miejsca na półce na Thermala z Kilosport .
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|