Kulturystyka w najlepszym wydaniu, jedyne takie forum w Polsce, Kulturystyka dla kadego - Imperium Sportu, Twoje imperium - Twoja kulturystyka. Kulturystyczne forum ( tu aktywni dostaj odywki )

Profile Search FAQ Register Memberlist Grupy Sklep suple.us Fotki Poczta
Wersja do wydruku
Post new topic This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Czyżol

: 20

Galeria:Czyżol

SoGi: 155

PostPosted: Sat Oct 13, 2007 17:37    Post subject:  Thermal Pro Revolution (Kilosports) - wasze odczucia
Reply with quote

Witam! Na forum jeszcze nie ma takiego tematu a ciekawią mnie wasze opinie na temat tego właśnie spalacza, według mnie to wielki niewypał mój pierwszy spalacz i po 2 kaps na raz nic u kumpla tak samo ani uczucia ciepła anie potliwości mogę powiedzieć jedynie że miałem większy apetyt czyli wszystko przeciwnie do opisu tego spalacza, nie wątpię w siłę thermala (wersje przed tą od Kilosports) bo wiele czytałem opinii i relacji na jego temat, może ja jakoś słabo reaguję na skład thermala albo akurat z tej firmy jest taki bo niestety nie mam porównania z wcześniejszymi wersjami Wink
Back to top
View user's profile Send private message  

tygrysek

Status: WATERBOY

Galeria:tygrysek

Array
SoGi: 258

PostPosted: Sat Oct 13, 2007 17:42    Post subject:  
Reply with quote

mowa o tym spalaczu jest juz w kilku innych tematach
Back to top

mrs90

Galeria:mrs90

SoGi: 114

PostPosted: Sun Oct 14, 2007 8:34    Post subject:  Re: Thermal Pro Revolution (<a href=http://www.suple.us/i
Reply with quote

Czyżol wrote:
Witam! Na forum jeszcze nie ma takiego tematu a ciekawią mnie wasze opinie na temat tego właśnie spalacza, według mnie to wielki niewypał mój pierwszy spalacz i po 2 kaps na raz nic u kumpla tak samo ani uczucia ciepła anie potliwości mogę powiedzieć jedynie że miałem większy apetyt czyli wszystko przeciwnie do opisu tego spalacza, nie wątpię w siłę thermala (wersje przed tą od Kilosports) bo wiele czytałem opinii i relacji na jego temat, może ja jakoś słabo reaguję na skład thermala albo akurat z tej firmy jest taki bo niestety nie mam porównania z wcześniejszymi wersjami Wink

A Ty strasznie często zdanie chyba zmieniasz niedawno co innego pisałeś jak dobrze pamiętam w tedy kiedy Ci radzilismy ... żeby go nie brać ze względu na wiek ? nie pamiętasz?

Czyżol

: 20

Galeria:Czyżol

SoGi: 155

PostPosted: Sun Oct 14, 2007 17:28    Post subject:  
Reply with quote

Nie zmieniam _usmiech.gif napisałęm wtedy ze nie mogłem zasnąc pierwszy dzien a pobudzenia i potu 0 teraz wziąłem 2 tabs o 19 i normalnie spałem
Back to top

DeeJay

Wygrał koszulkę

: 32

Galeria:DeeJay

SoGi: 847

ModPoints:1678

PostPosted: Sun Oct 14, 2007 19:59    Post subject:  
Reply with quote

Zamykam , gdyż Twój wiek dyskwalifikuje Cię do stosowania takich środków , tymbardziej że efedryna to nie cukierki , a widze że dla Ciebie zdrowie nie jest na 1 miejscu - pamiętaj że takie zabawki mogą predzej czy pożniej tymbardziej w młodym wieku wywołać wielkie zamieszanie w Twoim organizmie i np. spowodować w póżniejszym wieku tzw. bawole serce itp.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website  

Post new topic This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

[ Czas generacji strony: sekund ] :: [ wykonanych zapytań ] :: [ ]