| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Czyżol
: 20
SoGi: 155
|
|
|
|
|
Witam! Na forum jeszcze nie ma takiego tematu a ciekawią mnie wasze opinie na temat tego właśnie spalacza, według mnie to wielki niewypał mój pierwszy spalacz i po 2 kaps na raz nic u kumpla tak samo ani uczucia ciepła anie potliwości mogę powiedzieć jedynie że miałem większy apetyt czyli wszystko przeciwnie do opisu tego spalacza, nie wątpię w siłę thermala (wersje przed tą od Kilosports) bo wiele czytałem opinii i relacji na jego temat, może ja jakoś słabo reaguję na skład thermala albo akurat z tej firmy jest taki bo niestety nie mam porównania z wcześniejszymi wersjami  |
|
|
| Back to top |
|
 |
tygrysek
Status: WATERBOY
Array SoGi: 258
|
|
|
|
|
| mowa o tym spalaczu jest juz w kilku innych tematach |
|
|
| Back to top |
|
 |
mrs90
SoGi: 114
|
|
|
|
|
| Czyżol wrote: | Witam! Na forum jeszcze nie ma takiego tematu a ciekawią mnie wasze opinie na temat tego właśnie spalacza, według mnie to wielki niewypał mój pierwszy spalacz i po 2 kaps na raz nic u kumpla tak samo ani uczucia ciepła anie potliwości mogę powiedzieć jedynie że miałem większy apetyt czyli wszystko przeciwnie do opisu tego spalacza, nie wątpię w siłę thermala (wersje przed tą od Kilosports) bo wiele czytałem opinii i relacji na jego temat, może ja jakoś słabo reaguję na skład thermala albo akurat z tej firmy jest taki bo niestety nie mam porównania z wcześniejszymi wersjami  |
A Ty strasznie często zdanie chyba zmieniasz niedawno co innego pisałeś jak dobrze pamiętam w tedy kiedy Ci radzilismy ... żeby go nie brać ze względu na wiek ? nie pamiętasz? |
_________________ KUPIE 2000 SOGOW :) |
|
| Back to top |
|
 |
Czyżol
: 20
SoGi: 155
|
|
|
|
|
Nie zmieniam napisałęm wtedy ze nie mogłem zasnąc pierwszy dzien a pobudzenia i potu 0 teraz wziąłem 2 tabs o 19 i normalnie spałem |
|
|
| Back to top |
|
 |
DeeJay
 Wygrał koszulkę
: 32
Joined: 13 Jul 2004 Posts: 14990 Galeria:DeeJay Location: Polska
SoGi: 847
ModPoints:1678
|
|
|
|
|
| Zamykam , gdyż Twój wiek dyskwalifikuje Cię do stosowania takich środków , tymbardziej że efedryna to nie cukierki , a widze że dla Ciebie zdrowie nie jest na 1 miejscu - pamiętaj że takie zabawki mogą predzej czy pożniej tymbardziej w młodym wieku wywołać wielkie zamieszanie w Twoim organizmie i np. spowodować w póżniejszym wieku tzw. bawole serce itp. |
_________________ Sprzedam TANIO suple - Zajrzyj warto
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|