| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
matibond1990
SoGi: 51
|
|
|
|
|
Witam na poczatku chcialem powiedziec troche o trybie treningowym trnuje od pon do sob w
pon judo
wtorek judo i mma (4 h treningu)
środa judo
czwartek judo i mma (4 h treningu)
pt silownia
sob silownia
mam zamiar wzasc bad ass mass i niewiem z czym to polaczyc aby lepszy byl efekt(lepsza rzeźba wytrzymalos) czy z Thermal pro revolution
czy z Venom hyperdriver 3.0 90 kap
prosze o pomoc  |
|
|
| Back to top |
|
 |
domator222
: 18
Joined: 16 Sep 2007 Posts: 1394 Galeria:domator222 Location: Barlinek
SoGi: 132
|
|
|
|
|
Na TPR są same skargi, że wogóle nie działa.
Ale natomiast Venom spala jak trzeba, świetnie pobudza, i kg lecą w dół.
Więc jestem za Venomkiem + dobra dieta i ćwiczenia.
a wogole tpr posiada [?] efedryne więc kolejny + na VHP3.0 |
_________________ #A great pleasure in life is doing what people say you cannot do.# |
|
| Back to top |
|
 |
jaycutler2
Joined: 07 Sep 2007 Posts: 7 Galeria:jaycutler2 Location: z glowy
SoGi: 2043
|
|
|
|
|
zacznijmy od tego ile masz lat ??
Dodano po 2 minutach:
prawda venom to kozak ale Thermal nie przesadzajmy znam bardzo duzo osb ktore bralo Thermal zarowno jak kobiety i mezczyzni polecali bardzo to cacko tymbardziej ze ten chlopak chce bardziej wytrzymalosc jak tak trenuje ostro przy tylu treningach w tyg napewno ma kozacka separacje |
|
|
| Back to top |
|
 |
matibond1990
|
|
|
|
|
mam 18 lat trenuje od 6 lat silownia w styczniu bedzie 3
Dodano po 1 minutach:
jezeli chcecie moge wzucic fotki z aktualna maskulatura ;d |
|
|
| Back to top |
|
 |
jaycutler2
|
|
|
|
|
| to juz troche dla mnie optymalnym rozwiazaniem bedzie jak juz chcesz szamac cukiereczki arli to jungle warfare + bam+ restore+venom wtedy wrosnie ci czysciutka masa miesniowa a jak z Twoja dieta?? |
|
|
| Back to top |
|
 |
KOREKTOR
: 26
Joined: 31 Dec 2006 Posts: 638 Galeria:KOREKTOR Location: Śląskie
SoGi: 85
|
|
|
|
|
Venom na pobudzenie i pot najlepszy.
Nowy termal to podobno niewypał ale jak sam nie sprawdzisz to nie będziesz wiedział,
lepiej byś zrobił jak kupiłbyś Jungle Warfare zamiast tego Bad Ass Masa siła i masa idzie a do tego nie zalewa wodą mógłbyś go brać samego bez spalaczy i też efekt na diecie byłby widoczny nawet bez obciętych kalorii.Dodam że zima idzie i lepiej wydaj kasę na jakiegoś dopalacza przed treningowego a spalacze zostaw na wiosnę,no chyba że tylko na pobudzenie to polecam Venoma. |
|
|
| Back to top |
|
 |
matibond1990
|
|
|
|
|
tak wlasnie robie tylko kupilem teraz te spalacze bo mialem bardzo dobra okazje
styczen luty bede bral to dziennik zrobie |
|
|
| Back to top |
|
 |
jaycutler2
|
|
|
|
|
o widze kolega jak ja ja tez zamierzam zrobic tutaj dziennik  P |
|
|
| Back to top |
|
 |
matibond1990
| |
| Back to top |
|
 |
venice42002
: 37
Joined: 25 Oct 2006 Posts: 395 Galeria:venice42002 Location: USA
SoGi: 1636
|
|
|
|
|
| venom,venom,jeszcze raz venom!!! |
|
|
| Back to top |
|
 |
Lewar
Moderator
 Wygrał koszulkę
Joined: 15 Sep 2004 Posts: 9349 Galeria:Lewar Location: Szczecin
SoGi: 902
ModPoints:1230
| |
| Back to top |
|
 |
jacoldo
Moderator
Status: MEGA PIMP
Joined: 03 Feb 2007 Posts: 15017 Galeria:jacoldo Location: Piotrków Tryb. Array SoGi: -14338
ModPoints:435
|
|
|
|
|
| matibond1990 wrote: | mam 18 lat trenuje od 6 lat silownia w styczniu bedzie 3
Dodano po 1 minutach:
jezeli chcecie moge wzucic fotki z aktualna maskulatura ;d | Thermal Pro i venom od 21lat,napisz doswiadczenie ze spalaniem i spalaczami
Dodano po 30 sekundach:
Wrzuc fotki
Dodano po 5 minutach:
Venom berdziej wysusza(ciekawe jak nerki sie maja do tego)serducho szybciej bije i oddech splyca (jak po dwoch ziewnac nie moglem),mnie nie pobudza zbytnio(nie czuje "laskotania"w konczynach na karku,glowie jak po Thermal Pro czy simulancie) i mniej sie poce jak po Thermal Pro,ale w buzi susza wieksza
Dodano po 6 minutach:
A co do supla z Arli to polecibym PA ,sam zamiezam sie troche "wypalic" i plan mam taki tydzien jechalem na venomie,teraz stimulant+ Thermal Pro tydzien,3tyg wrzucam PA + Thermal Pro + Rampage i tak z PA do 7tygodnia,zmienieajs stymulanty ,bo slabna po tyg.(zawlaszcza stimulant,ale pobudza najmocniej ze wszystkich,8-10h masakra)
Zrobie fotki po kuracji,a moze nawet zdam relacje,bo PA solo chyba nikt nie stosowal,a po Jungle Warfare czy bam opinia na jego temat moze byc mocna przeklamana  |
_________________ Najskuteczniej i najtaniej- http://www.suple.us/index.php?cmd=9&t=1&id=12449
Moja relacja - http://cyber-sport.us/1-vt55803.html?postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
| Back to top |
|
 |
domator222
: 18
Joined: 16 Sep 2007 Posts: 1394 Galeria:domator222 Location: Barlinek
SoGi: 132
|
|
|
|
|
Ja czuje poprawne działanie Venom'a dopiero podczas treningu.
Jest to lepszy spalacz niż Thermal Pro, no i starcza na długo przy przystępnej cenie, a wypala nawet bez większej diety, pocenie gigant metabolizm gigant polecam .
 |
_________________ #A great pleasure in life is doing what people say you cannot do.# |
|
| Back to top |
|
 |
jaycutler2
|
|
|
|
|
| no venom jest kozak ale Thermal tez niczego sobie daje ostre pobudzenie na treningu bo o to chyba chodzi dla kolegi?? ja zamierzam jzu nieldugo zrobic cyklon jungle bam restore i venom \Thermal |
|
|
| Back to top |
|
 |
Czyżol
: 20
SoGi: 155
|
|
|
|
|
| stary Thermal może ale revolution to nie wypał więc bierz jak ci piszą Venoma ja tez go niedługo zamawiam |
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|