Kulturystyka w najlepszym wydaniu, jedyne takie forum w Polsce, Kulturystyka dla kadego - Imperium Sportu, Twoje imperium - Twoja kulturystyka. Kulturystyczne forum ( tu aktywni dostaj odywki )

Profile Search FAQ Register Memberlist Grupy Sklep suple.us Fotki Poczta
Wersja do wydruku
Post new topic Reply to topic Goto page 1, 2, 3  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Cyberpaker
Wódz Imperium

Galeria:Cyberpaker

Status: Offline
SoGi: 2008

ModPoints:0

PostPosted: Sat Dec 27, 2008 7:31    Post subject: Warning ! Zanim rozdam Wasze SoGi - przeczytajcie NOWE reguly !
Reply with quote

Zanim przyznam setki tysiecy zaleglych sogow - przeczytajcie NOWE reguly

Kupowanie za SoGi w suple.us = przywilej !

UWAGA KLIENCI OD KTORYCH OTRZYMUJEMY ZWROTY NIEODEBRANYCH PACZEK Z ZAMOWIENIAMI - za kazdy zwrot potracamy wam -6000 sogow. Jezeli nie macie tych sogow na swoim koncie i bedziecie na minusie. Sklepik uniemozliwi Wam skladanie nowych zamowien az do czasu splaty dlugu.
W tym przypadku System uniemozliwi rowniez realizacje zamowien skladanych z innych kont o tym samym IP lub tym samym adresie.

OD TERAZ - Wszystkie produkty sa dostepne za SoGi wylacznie dla MODERATOROW IS

Uzytkownicy IS beda mogli wymieniac swoje SoGi wylacznie na proukty marki "Suple.us" wg przelicznika Cena detaliczna x 60.

UWAGA od teraz rowniez bedziemy doliczac koszt wysylki w sogch do kazdego zamowienia skladanego za same SoGi. Koszt ten wynosi w przypadku malych produktow 1000 sogow a w przypadku duzych ciezkich produktow 1500 sogow !

Jezeli chcecie kupowac za SoGi i nie placic ZADNYCH koztow wysylki - mozecie dokonac tego skladajac zamowienie za kase w wysokosci 500zl i dolozyc do niego wszystko co chcecie wymienic za same SoGi.
Otrzymujecie wtedy nie tylko darmowa wysylke wszystkiego ale rowniez przyslugujacy GRATIS do zamowienia.

Za SAME SoGi mozesz zlozyc zamowienie jezeli spelniasz ponizsze reguly:

1. Jestes klientem suple.us minimum 3 miesiace
2. Zakupiles w swojej histori produktow za min 1000 zl (za kase)
3. Placisz sogami przyznanymi przez system forumwy lub sklep na
wylacznie Twoje Konto (SoGi przelane z innych kont na Twoje konto w wysokosci wiekszej niz Twoj limit dopuszczalny w tabeli
sogow/m-c zostana opodatkowane przy probie wymiany ich na suple)

W przypadku niespelnienia jednego z wyzej wymienionych punktow mozesz
wykorzystac swoje SoGi przy okazji skladania zamowienia za min 500zl +
to co chcesz za SoGi.

Przelicznik Cen sogowy wynosi:

Cena detaliczna danego produktu x 60

Odnosnie punktu 3 - po 25 Grudnia 2008:

Obecnie w zwiazku z naduzyciami - umozliwiam Wam przesylanie miedzy kontami jedynie miesieczny limit sogow jaki w tabeli (jezeli ktos bedzie przelewal wiecej - wszystkie SoGi jakie zostaly przelane z innych kont powyzej lwaszego limitu z tabeli lacznie beda opodatkowane w przypadku proby wymiany ich na odzywki w sklepiku)

Po zaksiegowaniu zwrotow

przznam wszystkie zalegle SoGi za zamowienia ze statusem 'ZAKONCZONE'

Jezeli zobaczycie w swoim profilu zamowienia przyprowadzonych klientow za ktore system nie przelal sogow oznacza to jedno z ponizszych:

- Zamowienie nie zostalo zrealizowane
- Zamowienie nie zostalo do konca zrealizowane
- Zamowienie dopiero jest w realizacji
- Zamowienie zostalo czesciowo lub calkowicie anulowane przez klienta

Wszelkie pytania zadawajcie w tym temacie:

Opodatkowanie.gif

Opodatkowanie.gif - 12256 Time(s)

Przelewy.gif

Przelewy.gif - 12288 Time(s)

" Imperium Sportu - Jestesmy wszedzie tam - gdzie inni nie siegaja ! "

Last edited by on Fri Jan 29, 2010 11:23; edited 4 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger Nasza-Klasa.pl profile  

TIGY
Moderator

Wygrał koszulkę

: 34

Galeria:TIGY

SoGi: 377

ModPoints:624

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 11:26    Post subject:  
Reply with quote

Czy wszystkie przeliczenia dokonuje system, czy mamy sami pisać czy ktoś to będzie weryfikował ?

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website  

Cyberpaker
Wódz Imperium

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 11:39    Post subject:  
Reply with quote

zrobie aby system przeliczal produkty Suple.us

zlozone zamowienia przejda weryfikacje - tzn ze przy realizacji bedziemy patrzec w Wasze logi aby sprawdzic pochodzenie waszych sogow

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger Nasza-Klasa.pl profile  

TIGY
Moderator

Wygrał koszulkę

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 11:40    Post subject:  
Reply with quote

Czyli składając zamownie będzie widać co ile kosztuje, łącznie z określeniem kosztów w sogach - czyli nie będzie niedomówień ? że taka cena x 60 czy inna ?

Back to top

Cyberpaker
Wódz Imperium

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 14:05    Post subject:  
Reply with quote

Sluchajcie - zalezy mi aby jak najwiecej osob sprobowalo produktow marki 'Suple.us' - ktorym wg mnie nie dorownuja zadne inne !!!!

Stad moja pewnosc siebie ze jak sprobujecie probki i bedziecie zmuszeni kupowac za SoGi tylko produkty Suple.us - to wszedzie bedzie o nich wrzalo.

dodatkowo zrobie ceny mieszane na te produkty typu cena detaliczna = cena hurtowa + 1000 sogow

Za SoGi produkty z calej oferty beda mogli kupowac tylko modzi - ale tez nie za dlugo bo pozbywam sie wszelkiego swiatowego szrotu ktory mozemy sami zrobic duzo lepiej.

Przejrzalem te swiatowe marki na wylot i widze jak przycinaja na kosztach swoich produktow stad jest miejsce na tych co nie beda przycinac czyli na nasza marke.

Bedzie w sumie ok 80 produktow do konca 2010 roku - bedziemy mieli swoj substytut na co najmniej 90% produktow wszelkich innych marek.

pierwsze 8 produktow juz jest na lini produkcyjnej - do czasu Expo Mr Olympia gdzie wystawimy swoje stoisko powinno ich byc juz ok 40.

Produkty na polske beda oznakowane 'Suple.us' i beda produkowane w zielonych butlach ze zlotym wieczkiem. Produkty na Swiat beda w czeronych butlach (jak BSN) ze zlotymi akcentami (nawy marki nie zdadze - zastrzegam obecnie znak towarowy) . Kazdy dystrybutor bedzie otrzymywal specjalne oznakowanie na produktach aby nie probowal sprzedawac ich poza swoim terytorium.

Nasza brazylijska projektantka robi juz wzory ciuchow dla naszych modelek ktorych bedzie ok 20 z roznych stron swiata - w tym na kilka z nich oglosze casting w Polsce. Wdzianka beda podobne do tych co ma VPX oraz SAN - ale beda w kolorze czerwonego ferrari.

O tych rzeczach co powyzej pisze Wam na luzie bo na dzien dzisiejszy juz sie robia wiec nie ma odwrotu.

Przygotowuje tez alegorytm lojalnosciowy dla tych co sa na IS - bedzie wyliczal Wasz rating w oparciu o wasz caly wklad w IS oraz zakupy w suple.us Rating bedzie nadawal odpowiednie statusy na forum i odpowienie benifity w sklepiku, to bardzo zaawansowany system lojalnosciowy ktory nagrodzi tych co sa lojalni i zawsze z nami. Pokaze Wam ze warto.

Dodatkowo otwieramy 2 nowe strony internetowe i zupelnie nowy system obslugi klienta (juz ponoc jest skonczony) jak ze w tym roku wszystkie nasze moce pojda na najlepsza Wasza obsluge (bo to byl nas laby punkt ze wzgledu na rozne strefy czasowe)

Takze cierpliwi beda wynagrodzeni

Acha juz od Pazdziernika nasze produkty beda dostepne rowniez na Bodybuilding.com (aby nie bylo - uprzedzam wszystkich krzyczacych klakierow podsylanych przz konkurencje)

Byc moze oglosze przedsprzedaz naszych produktow Suple.us. Lub calkowita wyprzedaz pozostalych marek... Okaze sie na dniach

Po wycofaniu PH - Obecna oferta w sklepiku malo co odbiega od oferty wszystkich innych sklepow - a tak nie moze byc.

Jako ze jestesmy Wszedzie Tam gdzie innni nie siegaja i oferta skierowana dla Was musi byc wyjatkowa.... pracujemy nad tym na zdwojeonych obrotach - efekty juz bardzo blisko...
Dodano po 3 minutach:
PS: Biochemik z Kilosports jest w trakcie patentowania kilku nowych substancji ktore wylicencjujemy na wylacznosc i prowadzimy jako pierwsi na SWIECIE !!! Kick ass

Kategoria produktow INNOVATIVE - jak sama nazwa wskazuje ma wprowadzac swiatowe nowosci (jako pierwsi)

pozostale nasze kategorie czyli ELEMENT oraz ADVANCED beda bazowaly na juz obecnych i sprawdzonych skladnikach

Back to top

jacoldo
Moderator

Galeria:jacoldo

SoGi: -14415

ModPoints:705

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 14:20    Post subject:  
Reply with quote

Quote:
S: Biochemik z Kilosports jest w trakcie patentowania kilku nowych substancji ktore wylicencjujemy na wylacznosc i prowadzimy jako pierwsi na SWIECIE !!!
Zdradź coś Wodzu,czyżby jakieś mocne cukiereczki? Very Happy

View user's profile Send private message  

Cyberpaker
Wódz Imperium

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 14:30    Post subject:  
Reply with quote

napewno cos w kategrji Sex produkt, pracujemy tez nad substancja regenerujaca Adrenal Glands po dluzszym uzywaniu stymulantow... a co do resztey to jeszcze nie wolno sie nam wypowiadac...

Back to top

TIGY
Moderator

Wygrał koszulkę

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 14:36    Post subject:  
Reply with quote

Krzysiek - i to wszystko sam ogarniasz ?

Back to top

Cyberpaker
Wódz Imperium

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 15:04    Post subject:  
Reply with quote

TIGY wrote:
Krzysiek - i to wszystko sam ogarniasz ?

Nie ogarniam wszystkiego sam - w usa kompletuje sztab specjalistow i jak narazie bardzo dobrze mi idzie.....

Mam juz u siebie dyrektora sprzedazy miedzynarodowej ktory przez 7 lat pracowal dla Marki SAN i ma 2 ksiazki zebranych kontaktow - najwikszych dystrybutororow na calym swiecie i zasobnosc ich kieszeni + bliskie stosunki kolezenskie z nimi.

Mam swoich formulantow - ktorzy formulowali produkty dla wiekszosci znanych Wam marek (stad wiem jaki szrot i ile wypelniaczy maja w srodku)

Mam biochemokow z Kilosports od ktorych po opatentowaniu wylicencjuje nowe skladniki

Mam zakontraktowane labolatoria produkcyjne w USA i Canadzie oraz labolatoria ktore beda prowadzily niezalezne Quolity control

Mam najlepsza brazyliska projektantke ciuchow (ta co robi dla SAN i VPX)

Mam najlepsza drukarnie etykiet oraz dostawce opakowan

2 grafikow
2 programistow

Sponsoruje najlepszego z mozliwych atlete - dlatego ze jest wagi super ciezkiej, mowi 4 jezykami, jest juz idolem dla wielu w Polsce i jest slowny i zawsze tam gdzie go potrzebuje... mowa o Robercie (probowalo juz mi go odbic Gaspari Nutrition oraz Muscle Tech - pokazal im srodkowy palec hyhy.. _usmiech.gif

Mam studio telewizyjne + swoje prezenterki i prezenterow

Nasze produkcje telewizyjne (jeszcze nie koniecznie profesjonalne) ale juz ogladacie srednio 60 tys razy w tydzien po opublikowaniu (wiec sila medialna kilku wielkich czasopism razem wzietych)

Prawdopodobnie odbije POLSATOWI jedna z prezenterek (ale to jeszcze na 100% nie potwierdzone)

Mam jedno z najwiekszych for we wschodniej europie.

Mam najlepszego CPA (Ksiegowego i doradce) ktory zdobyl nagrody jako najlepszy agent skarbowy w USA (IRS - urzad skarbowy)

Dodatkowo zenie sie z Latynoska ktora ukonczyla 2 fakultety - markting i zarzadzanie oraz handel miedzynarodowy i mowi biegle 3 jezykami - Angielski, Hiszpanski, Portugalski

Mam 14 letnie doswiadczenie w branzy.. i sam jestem po nie byle jakich studiach..

I mam WAS - 60 tysiecy lojalnych klientow do ktorych wysylam swoje reklamy...

Mam rowniez altylerie bojowa ktora moglbym uzbroic po zemby spokojnie 2 jednostki specjalne + od niedawna licencje na bron w pelni automatyczna... (to tak na wypadek jak ktos z konkurencji bylby na tyle glupi aby sie chwytac ciosow ponizej pasa..)

mam rowniez 2 swoich prawnikow, jak i jako obywatel jestem pod protekcja prawa Stanow Zjednoczonych.. Wiec obchodzi mnie tylko co jest a co niejst dozwolone na terenie USA - pozostale ograniczenia mnie nie dotycza...

duzo bylo by wymieniac.....

Wiec moja pewnosc siebie nie jest podyktowana zadnym snobizmem bo naleze do ludzi ktorzy twardo stoja na ziemi...

I moze najwazniejsze.... pozostalo mi gora kilka lat zycia wiec nie mam raczej nic do stracenia - bo co bedzie to bedzie.... tylko isc na calosc i osiagac nowe sukcesy na ile czas jeszcze pozwoli..

Last edited by on Fri Jan 29, 2010 15:35; edited 1 time in total
Back to top

znibi

Galeria:znibi

SoGi: 21708

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 15:08    Post subject:  
Reply with quote

dlaczego na polske inne buteleczki niż na świat? Pewnie cosik skład się różni ??

Ciężarków co niemiara zrobi ze mnie kafara...
------------------------------><URL>
TRENING P90X FILM-->http://chomikuj.pl/znibi/SI*c5*81OWNIA/TreningI
Back to top

Cyberpaker
Wódz Imperium

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 15:11    Post subject:  
Reply with quote

niczym sie sklad nie rozni - po prostu nie chce zdradzac swiatowej marki oraz jej image - dstaniecie dopiero te produkty po wystawieniu na Expo, czyli wtedy juz nie bedzie zielonych - chyba ze na specjalne Wasze zyczenia...

te produkty beda mialy identyczne sklady jak te w zielonych butelkach - tylko inny image opakowania

Back to top

pokus

Ta osoba wygrała odżywkę 2 razy
: 31

Galeria:pokus

SoGi: 2690

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 16:11    Post subject:  
Reply with quote

Ty masz Nas ...My mamy Ciebie Beer tylko nie piszcie ze przylizalem Rolling Eyes

Piszesz gora kilka lat zycia.....uznaje jako przenosnie Beer Beer Beer

Siłownia Jest Bogiem Masa Nałogiem Życie Zabawą a SUPLE Podstawą...

...pokus pride...

...Jo jest synek Ślonski,w barach szyroki a w dupie wonski...
Back to top

Tigger83

Ta osoba wygrała odżywkę 1 raz

Galeria:Tigger83

SoGi: 5148

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 16:25    Post subject:  
Reply with quote

No to podsumowanie konkretne, gratulacje takich osiągnięć.
Troche zadziwiła mnie "wielkość" tego co trzymasz pod skrzydłami, respect Beer

"Najlepiej wykorzystuje czas ten co nie zwaza na to co robi, mówi lub mysli jego sasiad, lecz woli skoncentrowac sie na wlasnych czynach, tak aby byly one wlasciwe i sprawiedliwe" - Marcus Aurelius
Jesli dreczy Cie koxu pokUSA zamow najlepsze suple prosto z USA Arrow http://www.suple.us
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail  

ZwC_Street

Galeria:ZwC_Street

SoGi: 1882

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 16:31    Post subject:  
Reply with quote

Wodzu skoro tylko twoje produkty za SoGi to po co jeszcze te ograniczenia w przelewach skoro i tak wszystko pojdzie na produkty SUPlE.US ja osobiscie wolalbym gotówke od osoby która ma zamiar cos kupić z twojej marki przemysl sprawe

GET FN RIPPED od G.E.T ostatnie sztuki ! tego wypas spalacza cena 119zł

produkty Puritan'S Pride :

Vitex (niepokalanek) 100caps po 400mg ! obniża poziom Prolaktyny dobre do cykli PH i SSA oraz jako element odbloku 24zł
Vitamine B6 100tabl po 100mg ! jak wyżej 14zł
Co-Q-10 po 100caps po 50mg ! zdrowe Serce 37zł
Artichoke(wyciag z karczocha) 100caps po 350mg ! regeneracja i detox Wątroby 37zł
Milk Thistle 100caps (250mg 80% Sylimaryny) 32zł
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail  

Cyberpaker
Wódz Imperium

PostPosted: Fri Jan 29, 2010 16:38    Post subject:  
Reply with quote

kazda przyczyna ma swoj skutek - widocznie mialem powod aby tak zrobic ze wzgledu na rozne naduzycia. A jednym z nich bylo honorowanie moich sogow przez jedna z konkurencji ktora kazala swoim klientom przelewac je na swoje konto na IS i probowala je wymieniac na produkty. Wiec moje SoGi sluzyly uatrakcyjnieniu ich oferty skierowanej do ich klientow wiec musialem odciac ten proceder.... to jedna z kilku przyczyn.

Chce abyscie brali produkty za WLASNE SoGi a nie za SoGi pozyskanych z roznych dziwnych zrodel...

Back to top

Post new topic Reply to topic
All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum