• Wyślij mi nowe hasło |
  • Użytkownicy
  • Grupy
  • Fotki
  • Szukaj
  • FAQ
  • Facebook
  • Sklep
Forum Imperium Sportu Strona Główna -> www.Suple.us - Suple Prosto od Producenta z USA! -> Dzungla Imperatora -> SUPLE.US v2.0 - lecimy z najlepszym koksem !
Wersja do wydruku
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Idź do strony :
«  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 27, 28, 29  »
Imprerium Sportu - Kategorie
Zobacz poprzedni temat - Zobacz następny temat  

Czy chcecie Suple.us v2 - suple prosto od producenta ?
TAK
100%
 100%  [ 90 ]
NIE
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 90

moho

Galeria:moho

Status: Offline
SoGi: 12
Post Wysłany: Sob Lip 15, 2017 9:14      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
cyber masz jakies badania zeby potwierdzic jakosc tej yohimbiny zanim zakupie?
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
riot2

Galeria:riot2

SoGi: 477
Post Wysłany: Sob Lip 15, 2017 13:13      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Czyżbyś wątpił w jakość supli od Wodza?

Z drugiej strony będzie czarno na białym czy to yoha bo każdy kto kupi ma porównanie i wie jak ma działać i oceni.

Czekamy na opinie o produkcie.

Status: NOWY

Galeria:vess91

SoGi: 4755
Post Wysłany: Sob Lip 15, 2017 18:28      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
nie wiem czy przeoczyłem mowe o produkcie ,, MAX Preworkout T aka V ! " ale kiedy vedzie dostepne info o produkcie ?

http://cyber-sport.us/viewtopic.php?p=2391755#2391755
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer Gadu-gadu
ean25

Status: PIMP

Galeria:ean25

SoGi: 114
Post Wysłany: Sob Lip 15, 2017 18:44      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Na 3 stronie masz opis i skład.
somatodrol
Suple Cartel

Galeria:somatodrol

SoGi: 8704
Post Wysłany: Sob Lip 15, 2017 19:13      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Narazie stoja zamowienia z yoha jako oczekuje
Ja zdam relacje z yohy co i jak
na mnie kazda yoha dziala juz w dawce 5 mg wiec nikt mnie nie oszuka na joszce podrobionej _usmiech.gif
jak i na dawce 5 mg,wszystko ponizej nie dziala na mnie np 2,5 mg
Don Cyber
Wódz Dżungli IS

Galeria:Don Cyber

SoGi: 34126

ModPoints:0
Post Wysłany: Nie Lip 16, 2017 7:49      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Yoha powinna byc juz od tygodnia - ale przewoznik daje dupy, Cargo 2 tyg po odprawie a okazuje sie ze pozniejsze juz dowiezione a to jeszcze nie dowiezli - zaczne realizacje jak tylko wyladuje na magazynie.

W miedzy czasie domagaliscie sie skladow nowych produktow jkie dokladamy do oferty....

Oto pierwsza czesc z nich....

AR_FORCE.jpg

AR_FORCE.jpg - 5261 raz(y)

YK_11_60CAPS.jpg

YK_11_60CAPS.jpg - 5276 raz(y)

RAD_140_60CAPS.jpg

RAD_140_60CAPS.jpg - 5276 raz(y)

QUATRO_FLEX_MAX_120CAPS.jpg

QUATRO_FLEX_MAX_120CAPS.jpg - 5276 raz(y)

NO_STRESS_60CAPS.jpg

NO_STRESS_60CAPS.jpg - 5276 raz(y)

ARGININE_NITRATE_300G.jpg

ARGININE_NITRATE_300G.jpg - 5276 raz(y)

YOHIMBINE_HCL_100CAPS.jpg

YOHIMBINE_HCL_100CAPS.jpg - 5287 raz(y)

Ostatnio zmieniony przez dnia Nie Lip 16, 2017 9:31, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Don Cyber
Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Nie Lip 16, 2017 8:38      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Za namowa wielu z Was - za 2-3 tygodnie trafi do sprzedazy produkt ktory zamieni kazda oziebla kobiete w Nimfomanke - czyli produkt na drastyczne zwiekszenie Libida u Kobiet

Compound jest obecnie dostepny w USA jako lek na recepte - Farmacje zdzieraja z pacjentow od 200 do 800 $ za 30 pigulek w zaleznosci jak dobre jest Wasze ubezpiecznie zdrowotne.

Compound jest oficjalnie przebadany i dopuszczony przez FDA w dawce 100mg o nazwie zwyczajowej Flibanserin i nazwie handlowej Addyi

Oczywiscie jak z Mafia Farmaceutyczna bywa - 200-800 $ za 30 pigulek to totalne zdzierstwo

Jako suplement diety produkt nie powinien byc drozszy niz 39.95 $ za butelke w detalu.

Licze ze tymi co go beda kupowac beda faceci w imie hasla - Zamien Swoja (lub nie swoja) kobiete w Nimfomanke - stad nazwa produktu NIMFO

Produkt bedzie komplexowy z duza iloscia skladnikow w formule - ale kluczowym skladnikiem kazdej kapsulki bedzie Flibanserin 100mg

Zapraszam do testowania na oziemblych kobietach - zaluzcie temat z relacjami, za mnajlepsze beda znizki na ten produkt.

Oficjalnie Wg Wikipedji - Produkt na Hypoactive sexual desire disorder (HSDD) or inhibited sexual desire (ISD) is considered a sexual dysfunction and is characterized as a lack or absence of sexual fantasies and desire for sexual activity, as judged by a clinician. For this to be regarded as a disorder, it must cause marked distress or interpersonal difficulties and not be better accounted for by another mental disorder, a drug (legal or illegal), some other medical condition, or asexuality. A person with ISD will not start, or respond to their partner's desire for, sexual activity.[1]

There are various subtypes. HSDD can be general (general lack of sexual desire) or situational (still has sexual desire, but lacks sexual desire for current partner), and it can be acquired (HSDD started after a period of normal sexual functioning) or lifelong (the person has always had no/low sexual desire.)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Don Cyber
Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Nie Lip 16, 2017 8:52      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Produkt NIMFO 30 caps juz gotowy i czeka na etykiety.....

czy zmieni swiat na bardziej excytujacy - zobaczymy....

lokalnie mam juz kilkadziesiat ochotniczek na testy _usmiech.gif

Nimfo-1.jpg

Nimfo-1.jpg - 5266 raz(y)

Nimfo_30caps.jpg

Nimfo_30caps.jpg - 5266 raz(y)

gentelmann
Sex Instruktor

Ta osoba wygra�a od�ywk� 5 razy
Status: MEGA PIMP

Galeria:gentelmann

SoGi: 13

ModPoints:1405
Post Wysłany: Nie Lip 16, 2017 10:26      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Moje testerki też nie mogą się doczekać _usmiech.gif

somatodrol
Suple Cartel

Post Wysłany: Nie Lip 16, 2017 15:24      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Cyber zdradzic co jest w Thermal PRO pro hardcore
Wiem ze tam jest yoha itp
Ale po tym strasznie Libido idzie do gory ktore trzyma 6-8 h
a zazwyczaj spalacze tego typu zaburzaja te funkcje
Moze ten dodatek L-Dopy 100% tak az dziala
dodam ze ta sama L-Dopa w test eruption tez jest i tez mam cholerne libido po tym
somatodrol
Suple Cartel

Post Wysłany: Nie Lip 16, 2017 16:28      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
warto powiedziec co bo jesli to cos ciekawego
to ja uzyje twojego Thermal PRO do odbloku wraz z test eruption
skoro ogien jest z libido
Bito
Suple Cartel

Galeria:Bito

SoGi: 2538
Post Wysłany: Nie Lip 16, 2017 19:16      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
somatodrol napisał/a:
dodam ze ta sama L-Dopa w test eruption tez jest i tez mam cholerne libido po tym

Mam tak samo :> i czekam na info od Cybera.
Don Cyber
Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Pon Lip 17, 2017 12:03      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
somatodrol napisał/a:

L-dopy w Thermal PRO nie ma az tak duzo - potezna jej dawke znajdziesz w Happy Bees

Yohimbinysa 3 formy - chemiczna HCL, alpha-yohimbina oraz ziola (alakloidy)

Na produkty zlozone oparte na silnych stymulantach sa rozne reakcje - i u wielu osob moga byc rozne. Wiec nie bierzcie tego za pewniak i nie sugerujcie ze Thermal PRO pomaga w odbloku - u kazdego moze byc inna historia.

Duzo kobiet ma doznania ze strony ukladu wspolczulnego i przywspolczulnego nie tylko po alkaloidach yohimbiny ale rowniez po niacynie jaka laduje w preworkouty. To oczywiscie relacje z obserwacji - nie koniecznie zwiazane ze stosowania u Facetow...

Uczcie sie obserwowc reakcji swojego organizmu na wszelkie suplementy - i dzielcie sie spostrzezeniami.
szpodzio
Suple Cartel

Galeria:szpodzio

SoGi: 1001
Post Wysłany: Pon Lip 17, 2017 19:13      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Don Cyber napisał/a:
Produkt NIMFO 30 caps juz gotowy i czeka na etykiety.....

czy zmieni swiat na bardziej excytujacy - zobaczymy....

lokalnie mam juz kilkadziesiat ochotniczek na testy _usmiech.gif

Kiedy można sie spodziewać produktu w sklepiku? _usmiech.gif
PNI

Galeria:PNI

SoGi: 67
Post Wysłany: Pon Lip 17, 2017 21:01      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Wodzu odblokuj mi konto PNI na sklep suple.us bo mam na nim SoGi
Michal2242

Galeria:Michal2242

SoGi: 706
Post Wysłany: Wto Lip 18, 2017 9:34      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Cyber jaką będzie cena za RAD z sogami i bez .
czy przywrocisz do sprzedaży ATD np. Z dodatkiem ashwagadonha??
Don Cyber
Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Wto Lip 18, 2017 10:29      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Moglbym przywrocic ATD ale byloby to w niezgodzie ze swoimi wlasnymi doswiadczeniami.

Mialem bardzo niemile przejscia z ATD i uwazam ze ten srodek totalnie sie nienadaje aby go polecac komukolwiek i ze jest zbyt ryzykowania dla zdrowia i balansu hormonalnego w organizmie.

O galaktyke lepszym produktem jest E-block

po krotce wytlumacze dlaczego.

Zarowno E-block (Anastrozole) oraz ATD naleza do tzw inhibitorow Estrogenu i sa stosowane przez Was aby blokowac konwersje nadwyzek koksu do estrogenow...

Z ta wielka roznica ze to toatlnie rozne kategorie tych inhibitorow

ATD zalicza sie do grupy "Suicidal" czyli obnizymy nim swoj nadmiar estrogenu ale po odstawieniu srodka produkcja estrogenu dalej zostanie zachamaowana co moze wiazac sie z przykrymi nastepstwami jako ze organizm nawet i mezczyzn potrzebuje tych estrogenow. Czyli moze dojsc do wysuszenia stawow i duzego bolu do tego stopnia ze cizeko bedzie Wam wejsc po schodach a co dopiero cwiczyc ciezarami na silowni....

E-block natomist jest z grupy "selective" estrogen inhibitor - czyli dziala jedynie wtedy kiedy sie go stosuje i po odstawieniu poziom estrogenow powraca do normy. Czyli mamy nad srodkiem pelna kontrole i zadnych niespodzianek pozniej...

ATD byl uzywany w produkcie Gasapri Novedex Xt - ponoc 25mg na dawke - ale polowa tej dawki dziennie juz mnie zabijala bolem wiec moze produkt aby byl bezpieczny byl ostro przyciety z dawkom...

po krotce ATD nie polecilby nikomu - nawet najgorszemu wrogowi.

E-block to zdecydowanie najlepszy wybor do tego celu i jest bezpieczny.
mx-3
Pomocnik w dziale Trening

Ta osoba wygra�a od�ywk� 6 razy
Status: PRO PIMP

Galeria:mx-3

SoGi: 24

Post Wysłany: Wto Lip 18, 2017 11:17      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Wróciłem zachęcony powrotem i możliwością kupowania dalej na suple.us.... zamawiam chyba od 4-5 lat więc mówię dobra będzie jak zawsze.
Wybieram towary klikam ... dostaje inne towary ... więc jak zwykle piszę do obsługi klienta na forum, że WTF chce to co zamawiałem i mogę odesłać to co dostałem nietknięte na wymiane.

MIJA KURWA TYDZIEŃ nikt nawet się słowem do mnie nie odezwie, ja dalej mam dwa słoiki czegoś czego nie chciałem, nikt nawet kurwa nie raczy jednym słowem odpisać jakieś pocałuj mnie w dupe czy coś byłoby lepsze niż pierdolona ignorancja.

W PIŹDZIE z takim kurwa 2.0 w którym stały klient jest traktowany jak jakiś kurwa śmieć któremu nikt nie racyz odpisać.

Więcej szacunku dla klienta a mniej kurwa wymyślania tysiaca nowych produktów

Dziennik mx-3 (czyli dziennik leszcza:))
somatodrol
Suple Cartel

Post Wysłany: Wto Lip 18, 2017 11:21      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Cyber a czemu nie wsciekasz sie ze firma HADES slynna z czystego farmaceutycznego surowca i przebadana jako jedyna na swiecie
umiescila na swoim nowym spalaczu Twoja nazwe Rocket FUEL?
Ich spalacz nazywa sie Rocket FUEL

Chyba z nimi nie wygrasz to firma mocarz....najleposze sarmy na swiecie ma johe i spalacze w formie proszku

i wierz mi ze dla ciebie przestarzaly srodek o nazwe Higenamina bije rekordy teraz popularnosci i dlatego zostal zbanowany przez WADA
szkoda ze ty tego nie dasz do spalacza jakiegos bo to oszczedza zajebiscie miesnie na redukcji
Maddog77

Status: MEGA DEALER

Galeria:Maddog77

SoGi: 954
Post Wysłany: Wto Lip 18, 2017 14:50      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Sprawdzone LGDx2 i pierwszy raz YK-11x2 zamówione _usmiech.gif
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Don Cyber
Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Sro Lip 19, 2017 9:05      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
mx-3 napisał/a:
Wróciłem zachęcony powrotem i możliwością kupowania dalej na suple.us.... zamawiam chyba od 4-5 lat więc mówię dobra będzie jak zawsze.
Wybieram towary klikam ... dostaje inne towary ... więc jak zwykle piszę do obsługi klienta na forum, że WTF chce to co zamawiałem i mogę odesłać to co dostałem nietknięte na wymiane.

MIJA KURWA TYDZIEŃ nikt nawet się słowem do mnie nie odezwie, ja dalej mam dwa słoiki czegoś czego nie chciałem, nikt nawet kurwa nie raczy jednym słowem odpisać jakieś pocałuj mnie w dupe czy coś byłoby lepsze niż pierdolona ignorancja.

W PIŹDZIE z takim kurwa 2.0 w którym stały klient jest traktowany jak jakiś kurwa śmieć któremu nikt nie racyz odpisać.

Więcej szacunku dla klienta a mniej kurwa wymyślania tysiaca nowych produktów

MX-3

Jestem producentem i swoj czas spedzam glownie na wymyslaniu i produkowniu 1000 roznych nowych produktow a tylko od czasu do czasu bawie sie w sklepikarza i odpisuje klientom, wiec czekaj cierpliwie na ta chwile..

Jak wkurwia Cie moja obsluga klienta to idz sobie do normalnego sklepu w ktorym znajdziesz sklepikarza i tam sie wytrzasaj bo jak widzisz ja mam wyjebane...

do mnie na emai wplywa srednio 700 emaili dziennie - przegladam je na weekend... lub wcale

Tu masz email do magazynu w EU gdzie sa ludzie odpowiedzialni za wysylki - jak do nich napiszesz w sensie przedstawisz sie i podasz nr zamowienia i telefon
to odezwa sie i naprawia swoja pomylke niezwlocznie... sports.science.supply.ltd@gmail.com
Ja nie bede zabiegal o Wasze wzgledy - pisze na forum sam dla siebie jak mam chwile i kaprys... bo to poprawia mi trawienie posilku przed monitorem

Obiecalem Wam wiecej nowych produktow - ale nigdy nie obiecywalem nikomu lepszej obslugi klienta. Nie robie tgo umyslnie - po prostu nie daje rady bo mam wazniejsze rzeczy.... jak np nauka Chinskiego lub studiowanie rytualow godowych wymarlych gatunkow gryzoni z przed epoki lodowcowej... Wink
Don Cyber
Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Sro Lip 19, 2017 9:30      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
somatodrol napisał/a:
Cyber a czemu nie wsciekasz sie ze firma HADES slynna z czystego farmaceutycznego surowca i przebadana jako jedyna na swiecie
umiescila na swoim nowym spalaczu Twoja nazwe Rocket FUEL?
Ich spalacz nazywa sie Rocket FUEL

Chyba z nimi nie wygrasz to firma mocarz....najleposze sarmy na swiecie ma johe i spalacze w formie proszku

i wierz mi ze dla ciebie przestarzaly srodek o nazwe Higenamina bije rekordy teraz popularnosci i dlatego zostal zbanowany przez WADA
szkoda ze ty tego nie dasz do spalacza jakiegos bo to oszczedza zajebiscie miesnie na redukcji

1) Nie znam nie mam pojecia o istnieniu jakies firmy Hades - jedyna firme Hades jaka znam w Polsce to zaklad pogrzebowy. Wiec dlaczego mialbym sie wsciekac na cos lub kogos - nie mam motywu..
2) Jak chcesz opowiadac ze cos jest super i wklejac zdjecia - to wykup reklame..
3) Rekordy popularnosci to i Uwas od 25 lat bije tez L-carnityna, wiec tam wszystko mozliwe.

Jezeli chodzi o Higenamine HCL ktora nie jest zadna nowoscia - to uzywam jej w mixie w kazdym ze spalaczy w symbolicznej dawce 10mg a to dlatego ze jest ona tylko jednym z wielu stymualntow a mix skkada sie z dodatkowych:

Octopaminy HCL, Methyl Synephryny HCL, Hordeniny i Methyl Hordeniny HCL, N-methyl Tyraminy HCL, AMP Citrate, DMAA, DMB, DMHA, i wielu innych.... stymulantow...

Co do Johy w formie proszku to nie jest zbyt swietlisty pomysl aby w takiej formie podawac ja ludziom..

Ja trupow nie chce liczyc bo komus sie sie sypnelo lyzeczke od herbaty zamiast lepka od szpilki (2mg)

Yohimbina to bardzo silny srodek i jest do stosowania wylacznie w mikro dawkach - normalny czlowiek nie posiada przeszkolenia ani sprzetow w domu aby sam mogl sobie odnierzac dawke 2-3 mg i jak by nieswiadomie wzial sobie wiecej niz lepek od szpilki to by sie to skonczylo dla niego tragicznie...

Nie - dziekjue, nie zaryzykuje sprzedazy 100% johimbiny w proszku..

Idz i sobie kupuj co chcesz i gdzie chcesz i niech Ci idzie na zdrowie, postow z agresywna forma reklamy jakis brandow nie zakladj mi na forum - teren prywatny.
Don Cyber
Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Sro Lip 19, 2017 12:44      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Czy wiecie ze jecie mojego Thermal PRO juz prawie od 20 lat ?

Popularnosc tego produktu zostala ugruntowana na lata przez jego niepodwazalna skutecznosc pozostawiajac wszelkie inne Spalacze innych marek daleko za horyzontem....

Oczywiscie ze pojawialy sie 'Marki' i ich "Produkty" ktore chcialy zniszczyc renome Thermal PRO - szkalujac go i probujac odstraszyc wszelka klientele a tym smaym oferujac w zamian jakas totalnie niedzialajaca imitacje o podobnym wygladzie i nazwie ?

I gdzie sa teraz te "swietne" produkty i te "marki" ?

Dawno zostaly splukane ze swoimi produktami przez Was w muszli klozetowej Laughing Pila

Podzelcie sie swoimi wlasnymi doswiadczeniami z Thermal PRO, jest to jedyny produkt - zywa legenda i niedlugo bedziemy swietowac jubileusz 20 letniej sprzedazy - codziennie gdzies na swiecie jest zazywane srednio 70,000 dawek Thermal PRO kazdego dnia i wytapiane tony tluszczu.....

podziel sie wlasnym doswiadczeniem ze stosowania jedynego Thermal PRO PRO marki REVANGE Nutrition
Spoko Beer

Niejedniokrotne proby szalowania Thermala Revange przez inne marki chcace zaoferowac kiepska imitacje...
7UWIZ.jpg

7UWIZ.jpg - 4691 raz(y)

tp_hardcore_limited_premiere_190.jpg

tp_hardcore_limited_premiere_190.jpg - 4691 raz(y)

vess91

Galeria:vess91

SoGi: 4755
Post Wysłany: Sro Lip 19, 2017 13:44      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
w tamtym roku go stosowałem i byłem zadowolony działał jak nalezy _usmiech.gif relacje gdzies w DT mam _usmiech.gif

http://cyber-sport.us/viewtopic.php?p=2391755#2391755
KlimatYzatoR888

Galeria:KlimatYzatoR888

SoGi: 280
Post Wysłany: Sro Lip 19, 2017 21:47      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Ja koncze juz redukcje z wersja hardcore i tez sobie chwale. Kratka ladnie odslonieta, probowalem tez therma lean ale za mocno mnie trzepal. Graty za srodek

Idź do strony :
«  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 27, 28, 29  »
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Imperium Sportu Strona Główna -> www.Suple.us - Suple Prosto od Producenta z USA! -> Dzungla Imperatora -> SUPLE.US v2.0 - lecimy z najlepszym koksem ! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 9 z 29

Skocz do: