• Wyślij mi nowe hasło |
  • Użytkownicy
  • Grupy
  • Fotki
  • Szukaj
  • FAQ
  • Facebook
  • Sklep
Forum Imperium Sportu Strona Główna -> Imperium Sportu -> Doping -> Maley tiger propionate 100 i decanol 200
Wersja do wydruku
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Imprerium Sportu - Kategorie
Zobacz poprzedni temat - Zobacz następny temat  
bartezsss

Ta osoba wygra�a od�ywk� 1 raz
Status: NOWY

Galeria:bartezsss

Status: Offline
SoGi: 790
Post Wysłany: Pią Lis 14, 2014 19:25      Temat postu:  Maley tiger propionate 100 i decanol 200 Odpowiedz z cytatem
witam.dzisiaj zakupilem towar propka 100 i dece 200 z malay tiger,pakowane po10x1ml.cel-podreperowanie barku po 2 krotnym wypadnieciu _usmiech.gif nie mialem wczesniej z ta firma do czynienia,ale kolega zapewnial,ze robi swoje.
produkcja propka na opakowaniu 06/2013,a deci 06/2012
dziwi mnie ta sama barwa soku propka i deci.bil ktos z was koledzy to?
propka chce bic co 2 dni 1ml
deca 1 ml co 5 dni
nie wiem przez ile?
10 do 12 tyg moze byc?

is.jpeg

is.jpeg - 3011 raz(y)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
bartezsss

Post Wysłany: Wto Gru 02, 2014 23:19      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
zaryzykowalem nie uzyskawszy odpowiedzi Very Happy
jestem po 4 strzale propka 100 mg e2d i po drugim 200mg deci e6d
mam zamiar dece do 10 tyg bic, a propka po wykorzystaniu jeszcze 16 strzalow po 100 mg-bo tyle mam,chce przejsc na enana,bo juz mam dosc tego klucia.test poleci do 12 tyg
tylko jak to zrobic?z przedostatnim strzalem propa wbic enana?
ogolnie samopoczucie dobre,lekko nakrecony chodze z wieksza energia i wielkim apetytem.libido na plus,grzrybem moge kruszyc parapety Twisted Evil

ale mocno bola poslady po strzalach,co dziwne bardziej po mieszance deci z propem niz po samym propie,a slyszalem teorie,ze deca zmniejsza bolesnosc propa.
moze to przez to,ze 2 ml na raz a nie 1ml.nie wiem.uzywam igiel 0,6x25
nie wiem jak powinienem czuc dzialanie deci,ale bolesnosc barku sie zmniejszyla.

na razie robie trening po 5 seri na kazda partie pon sroda piatek.za tydzien wejde na A-klata triceps barki B-plecy nogi biceps w systemie A dzien przerwy B dzien przerwy-zobaczymy jak pojdzie,moze potem zmienie w 5 tyg na dzielony.pon-klata,wtorek-plecy,sroda barki,czwartek nogi,piatek biceps triceps, sob niedziela-odpoczynek,ale to jeszcze zobaczymy jak sie bede czul i co mi bedzie mowil moj organizm

staram sie trzymac diete,jem jajecznice z 4 jaj i 2 kromki razowca na sniadanie naprzemiennie z platkami owsianym(jajecznice w dni treningowe)i okolo 800 gram piersi z kurczaka lub 600 gram i 200 lososia
rozdzielone na 4 posilki.z wegli procz wspomnianych owsianych to 100 gram ryzu na 3 posilek w dni nietreningowe i 100 gram w posilku przedtreningowyl i 100 w potreningowym.
Ale i tak mnie zsie wiec czasami jest lipa i podjadam.jak na razie w poltora tyg na 3 kilo plus.obecnie 93-jestem zapasiony.pierwsze treningi od stycznia zeszlego roku-wtedy wypadl mi bark i wazylem 83 kg.
co jeszcze moge dodac?robie delikatnie malymi ciezarami,ale dokladnie,duzo ruchow i powoli-pali miesnie jaku uuj,tak gdzis po 20 ruchow,a na barki nawet 30.

mierzylem na szybko tylko biceps-42 cm,moze potem zrobie pomiary...

moj cel?podleczyc bark na tyle,zeby jeszcze pocwiczyc boks(zupelnie amatorsko-tak dla przyjemnosci),ale pewnie bez operacji sie nie obedzie-nic warto sprobowac-najwyzej bede spasionym karkiem i bede zrzucal potem wage.

dojadam garsc supli:wit c,magnez+b6,essentiale forte,czosnek w kapsulkach,vitaminy i mineraly olimpa.weglowodany przedtreningowo olimpa i potreningowo-zastanawiam sie notabene czy nie za duzo tych wegli okolotreningowo.
jakis sugestie co do oslonek lub dawek?mile widziane zdanie lltigera i mistrza Gudy Very Happy

rozpisalem sie i zrobila sie mala relacja-moze pokusze sie o foty jak bedzie zainteresowanie Cool

o o odbloku jeszcze przemysle co i jak?na pewno clomid,moze hcg.mam daa na stanie 400 gram,aakg,jablczan kreatyny,bcaa,zma,moze dokupie tribulusa-ale jeszcze mamy czas
pozdro 600 jak mawia pewny mistrz mma
Guda

Ta osoba wygra�a od�ywk� 5 razy
Status: PRO PIMP

Galeria:Guda

SoGi: 5429
Post Wysłany: Sro Gru 03, 2014 11:58      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
10 tyg na decę to krótko - 12 minimum.
Malay jeżeli masz z pewnego źródła to dobry towar _usmiech.gif Barwa soku taka sama.

Jeżeli masz kontuzję barku to zdecydowanie odradzam boks - kurewsko kontuzjogenne treningi:)

"They need an excuse, to suck our cocks"
bartezsss

Post Wysłany: Czw Gru 04, 2014 18:07      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Guda wiem wiem troche trenowalem,ale z ta kontuzja tylko stojka,bo przeciez parter odpada w zupelnosci-tam jeszcze gorzej.

Zreszta 2 razy bark mi wypadl jak sie tluklem na baletach.Caly zeszly rok mi minal pod znakiem alkoholu i koksu i to nie takiego jaki teraz biore Twisted Evil stad pewnie moja nagla kontuzjogennosc

u mnie dokladnie tak jak gdzies czytalem Twoja wypowiedz-spojrzalem w lustro i zoobaczylem,ze robie sie starym dziadem z brzuchem-szybko do dila i stad zakup soku.

Ale wczoraj lekka zyciowa podcinka i okazalo sie ,ze jestem slaby-poszlo 0,5 whisky.wkurwiony jestem na siebie,ale nic zaraz jade na silke i bedziemy odrabiac.

Pocisne dece w taki razie 14 tyg,a testa 16 tyg. pytanie jak zrobic przejscie z propa na enana? i czy proporcje ilosci deci do testa dobre?

pozdro
bartezsss

Post Wysłany: Wto Gru 09, 2014 20:13      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
co jest panowie,forum umarlo czy jak?
kurde odczuwam jakby spadek libido.strzaly bola niemilosiernie-dzisiaj sprobowalem w udo wbic mix,efekt taki,ze ledwo chodze.

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Imperium Sportu Strona Główna -> Imperium Sportu -> Doping -> Maley tiger propionate 100 i decanol 200 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: