• Wyślij mi nowe hasło |
  • Użytkownicy
  • Grupy
  • Fotki
  • Szukaj
  • FAQ
  • Facebook
  • Sklep
Forum Imperium Sportu Strona Główna -> Imperium Sportu -> Doping -> Swole RX
Wersja do wydruku
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Imprerium Sportu - Kategorie
Zobacz poprzedni temat - Zobacz następny temat  
parafia

Galeria:parafia

Status: Offline
SoGi: 2
Post Wysłany: Wto Gru 16, 2014 9:02      Temat postu:  Swole RX Odpowiedz z cytatem
Bardzo fajnie prezentuje się SWOLE RX, zastanawiam się nad nim i chciałem po pytać czy już ktoś ma doświadczenie z tym PH?
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
The One

Status: NOWY

Galeria:The One

SoGi: 75
Post Wysłany: Sro Gru 17, 2014 8:48      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Ja jestem w trakcie cyklu na Swole RX i Epi RX - pisałem już Cyber'owi, że zdam pełną relację, ale ciągle czasu brak - w końcu życie to nie tylko internet Wink

Generalnie ogólne założenia cyklu były takie:

- przejść płynnie z SAA na PH (leciała susta 250 mg e3d w "stałej suplementacji" od sierpnia)
- utwardzić sylwetkę
- zatrzymać ewentualne spadki
- sprawdzić reakcję organizmu na PH bez grupy 17alfa
- sprawdzić działanie trenu w wersji doustnej

Celem realizacji powyższych zdecydowałem się właśnie na Swole RX na start i przejście na Epi RX w końcowej fazie. Planowałem cykl na 6-8 tygodni max. Oczywiście to były ogólne założenia, które w trakcie się lekko pozmieniały.

Środki:

Swole RX - 60 kaps.
Epi RX - 60 kaps.
Chain Reaction Next Generation - od 1/2 do 1 miarki przed każdym treningiem.

Aby sprawdzić skuteczność działania "wbudowanej" ochrony dla wątróbska i podrobów, zrezygnowałem z dodatkowych osłonek. Ktoś musiał to w końcu sprawdzić i byłem to ja. Mam bogate doświadczenie zarówno z SAA, jak i PH, więc stany ostrego rycia bebechów nie są mi obce. Zależało mi więc na sprawdzeniu efektywności działania środków Cyber'a i ich zabezpieczenia - mówiąc w skrócie - nie zawiodłem się.

Teraz opis działania:

1. Swole RX - leciał przez pierwsze 2 tygodnie po 2 kaps., od 3 tygodnia zwiększyłem do 3 kaps. do końca opakowania.

Spostrzeżenia:

- odczuwalne działanie (tzw. "wkrętka") po 4-5 dniach cyklu do końca opakowania
- siła wręcz kosmicznie na plus (nie liczyłem na to i nie dążyłem do tego)
- twardość i ubicie mięśni bez porównania do innych środków
- waskularyzacja na poziomie jak dotąd dla mnie nieosiągalnym (pomijając barki itp. na bicepsach wyskoczyły takie żyły, których nigdy na oczy nie widziałem - są widoczne do tej pory)
- pompa zupełnie inna, niż w przypadku tej na testosteronie; na teściu pompa jest okrutna, ale po serii jest wrażenie, że spada i dopiero przy następnej znowu rośnie, co w konsekwencji po treningu daje taki efekt, że wszystko wraca do normy. Na Swole pompa utrzymuje się do następnego treningu
- bardzo, ale to bardzo bolesne treningi. Nigdy w życiu nie czułem tak głębokiego bólu mięśni. Dosłownie czułem każde pracujące włókno. Z jednej strony siła wzrosła okrutnie, z drugiej strony musiałem redukować ciężar do jakiś śmiesznych wartości, bo większy sprawiał ogromny ból. Efekt był jednak piorunujący.

Na Swole RX nie dorobiłem się ani 1 kg. Nie taki był z resztą cel - celem było utrzymanie tego, co udało mi się odrobić od końca lipca, kiedy na wadze było 85 kg. Na dzień startu ze Swole waga pokazywała 93 kg i na koniec opakowania dokładnie tyle samo. Woda nagromadzona przez testosteron zjechała, sylwetka nabrała suchego wyglądu i o to chodziło.

2. Epi RX - tutaj sprawa się trochę skomplikowała, bo Epi zacząłem szamać "na zakładkę" w ostatnim tygodniu Swole (2 kaps. dziennie), ale po pierwszym tygodniu miałem przymusową przerwę od treningów i wszystkiego innego (kolejny tydzień). Zacząłem więc ponownie od poniedziałku 08.12 3 kaps ed i jadę tak do tej pory.

Spostrzeżenia:

- ubicie i twardość nadal się utrzymuje
- siłowo też na plus, chociaż staram się nie operować dużymi ciężarami ze względu na pracę nad gęstością
- waskularyzacja nadal pro
- resztę zobaczymy w trakcie cyklu _oczko.gif

Podsumowanie:

- przez cały cykl żadnych dolegliwości związanych z pracą wątroby i układu trawienia
- oprócz pozytywów w działaniu dużym negatywem jest dla mnie uczucie "zmęczenia materiału" - cały czas jestem zmęczony, chce mi się spać (śpię po 7-8 godzin tylko w nocy, nie mam czasu na drzemkę w ciągu dnia). To raczej wynika z trybu życia, a nie jest winą środków, w każdym razie na testosteronie czuję się zazwyczaj znacznie lepiej
- na Epi generalnie mdli mnie cały dzień, ale nic z tego nie wynika. Może tylko ograniczenie apetytu, ale z drugiej strony ogólnie jem aktualnie na zerowym, czasem nawet na ujemnym bilansie - to też ma wpływ.

Co do Swole, to gorąco polecam doświadczonym w temacie SAA i PH, co do Epi, to jeszcze za wcześnie, żeby wydawać wyroki. Oba środki działają konkretnie i nie powodują jakiś jazd ze strony wątroby, więc osobiście na pewno wrócę do tego tematu w marcu/kwietniu.

P.S. Na dzień dzisiejszy waga 92,5 kg. Sylwetka znacznie lepiej się prezentuje, także na taki efekt liczyłem i się nie zawiodłem.

Dobra robota, Cyber!
parafia

Post Wysłany: Sro Gru 17, 2014 9:00      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
The One super dzięki za relację.
Co do ewentualnych badań, robiłeś coś przed/po? chodzi o ALAT i ASPAT no i ew. hormony. Ciekaw jestem jak wątróbka dostała po garach. Poza tym brałeś jakiś suple na tym cyklu?

a odblok robiłeś jakiś?
The One

Post Wysłany: Sro Gru 17, 2014 9:50      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Nie ma problemu, chętnie odpowiem na każde pytanie.

Nie, nie robiłem badań, wyznacznikiem jest dla mnie samopoczucie, bo znam swój organizm i pamiętam środki, po których wątroba wychodziła mi bokiem i żyła własnym życiem, a i wyniki badań były tragiczne. Tutaj nie ma nic z tych rzeczy, więc jestem spokojny. Nie piję alko, nie ćpam i generalnie zdrowo i czysto się odżywiam, także nie boję się o flaki.

Z supli leci cały czas Chain Reaction, a od tego poniedziałku dorzuciłem jeszcze Cell SHOT.

Tak, mam dwie opcje - rozpoczęcie odbloku tuż po zakończeniu Epi lub wejście na propa od stycznia. To zależy od kilku czynników i decyzja jeszcze nie zapadła. Odblok oczywiście apteczny + jako uzupełnienie apteki PCT RX.
parafia

Post Wysłany: Sro Gru 17, 2014 11:10      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Nie robiłeś badań bo się dobrze czułeś. Powiem Tobie, że ja biorąc AVAR Rx oprócz tego że po nerach mnie troche ciągneło (dużo musiałem wody pić), to i tak poszedłem zrobić badania i jak już osobnym temacie pisałem ALAT i ASPAT miałem w pizdu... Teraz to generalnie mam dziwne uczucie jąder, albo mi się wydaje albo się trochę skurczyły... Zobaczymy co będzie dalej...
The One

Post Wysłany: Sro Gru 17, 2014 12:26      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Tym razem nie robiłem, bo nie widzę takiej potrzeby w tym wypadku. To mój prywatny wybór, natomiast każdego z małym (lub żadnym) doświadczeniem gorąco do zrobienia badań namawiam - to podstawa!

Jak tylko pojawia się atrofia jąder, powinieneś uderzyć z HCG. I dać sobie spokój z PH dopóki wszystko nie wróci do normy. Potem ogień _oczko.gif
parafia

Post Wysłany: Sro Gru 17, 2014 13:03      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Na czytałem się o podobnych przypadkach sporo i jeszcze bardziej się wkręciłem/wystraszyłem...Jedni piszą żeby HCG i jeszcze Clomid, inni że samo przejdzie bo dawka była mała PH. Poza tym HCG raczej nie kupie od tak o! ehhh jeszcze musze poczytać cosik.
riot2

Galeria:riot2

SoGi: 477
Post Wysłany: Sro Gru 17, 2014 20:10      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Śpiesz się kolego bo niedługo pH nie będzie w ogóle.

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Imperium Sportu Strona Główna -> Imperium Sportu -> Doping -> Swole RX Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: