• Wyślij mi nowe hasło |
  • Użytkownicy
  • Grupy
  • Fotki
  • Szukaj
  • FAQ
  • Facebook
  • Sklep
Forum Imperium Sportu Strona Główna -> Imperium Sportu -> Suplementacja PRO ! -> WASZE Relacje z dzialania Chain-R CLASSIC v1 (z flushem) !
Wersja do wydruku
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Idź do strony :
«  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  »
Imprerium Sportu - Kategorie
Zobacz poprzedni temat - Zobacz następny temat  
q3aki
Ta osoba mog�a wygra� od�ywk� ale nie zd��y�a, wygra jedynie nagrod� pocieszenia (100 sog�w)

Moderator

Status: MEGA PIMP

Galeria:q3aki

Status: Offline
SoGi: 807

ModPoints:0
Post Wysłany: Nie Lis 04, 2012 10:46      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
1. Otrzymana probka i jej smak:
Chain Reaction classic - zjebane jabłuszko

2. Czy stosowales obecnie spalacze czy staki kreatynowe ze stymulantami ?
od czasu do czasu jack3d

3. Jak oceniasz smak probki, rozpuszczalnosc ? - wszelkie spostrzezenia organoleptyczne ?
rozpuszczalnosc dobra, smak - jak tak smakuje zjebane jabluszko to dla mnie jest ok _usmiech.gif

A) Kiedy zazyles probke - chodzi o pore dnia, na pusty czy pelny zoladek i na jaki czas przed planowanym treningiem ?
na 30min przed palnowanym treningiem, 1h po posilku.

B) Po ilu minutach odczules pierwsze dzialanie ?
ok 5min

C) Jak oceniasz pierwsze spostrzezenia z dzialania - cos specyficznego czym moglbys sie podzielic ? (Jezeli przy pierwszym zazyciu odczules Flesha Beta-Alaninowo-Niacynowego opisz jego kolejne stadia w szczegolach i to czy sie przestraszyles tego efektu czy byl on ciekawym doswiaczeniem ?)
Wlasnie i tutaj sie pojawia to co bylo dziwne: odczulem go dosc mocno, zaczal mnie nagle bolec bardzo zoladek, po czym siadlem na kanapie, i czulem, ze dostalem takiego cisnienia ze masakra, po czym jak to wsyscy wiedza, czerowny jak burak sie zrobilem, najpierw na twarzy potem na calym ciele. Skóra moja spuchla, nie widzialem wogole zył - troche przyznam, spekalem, choc doswiadczenie w suplach spore. Ale jak wylazlem na trening i to uderzenie juz zaczelo ze mnie schodzic to..._usmiech.gif

D) Po jakim czasie probka nabrala pelnej mocy ?
tak 30min

E) Jak oceniasz pobudzenie ?
OD uderzenia goraca na max!

F) Jak oceniasz uzylenie i napompowanie ?
Pompa potęga wyzylowanie rowniez. (dopieor kiedy zeszla ta dziwna opuchlizna skóry)

G) Jak oceniasz Koncentracje, Checi na trening, - wszelkie spostrzezenia i odczucia psychiczne ?
Konentracja na max, chec tez, bylem zjebany po calym tygodniu pracy i nie chcialo mi sie isc, ale jak strzelilem to niezle postawilo mnie na nogi.

H) Czy produkt odczuwalnie zwiekszyl Twoja wydolnosc juz po pierwszej dawce (power, wytrzymalosc itd) ?
Tak, zakladalem zdecydowanie wieksze ciezary - ostatnio treningi moje nie sa jak kiedys ostre i sila polecial ana leb na szyje, na chainie lekko wrocilem do tego co bylo..mega pozytyw.

I) Jak dlugo odczuwales dzialanie 1 dawki ?
dlugo, jeszcze wieczorem czulem dosc duze pobudzenie.

J) Czy odczules cos co uznalbys za negatywne, niepokojace lub niebezpieczne ?
Tak, to uderzenie cisnienia przy flushu.

K) Jak czules sie po zakonczeniu odczuwalnego dzialania 1 dawki ?
dobrze, tak jak powinien sie czuc czlowiek po zakonczeniu dobrego treningu.

4) Jak oceniasz produkt po 1 dawce na tle innych produktow tego typu jakie stosowales ?
Noo lekko 8/10 - jak narazie to bez gadania najsilniejszy stack jak bralem, i nie towarzyszyly zjazdy jak to przy innych.

5) Co chcialbys przekazac innym kolegom, i czy polecilbys ten produkt innym ?
Produkt nie dla laczków ktorzy dopiero zaczynaja przygode z pakowanie, polecilbym tym, ktorzy juz troche ton zelaza przerzucili w swoim zyciu i oczekuja od produktu naprawde konkretnego dzialania.

6) Czy uwazasz ze powinno zaczac sie stosowanie tego produktu od 1/2 dawki, czy uwazasz ze pelna dawka jest jak najbardziej ok na pierwszy raz ?
pol dawki wskazane na 1 raz, calosc tylko dla chlopow juz od 100kg w zwyz, jak dla mnie 1 sieknela mnie, ale za mocno.

7) Podsumowujac wszystko co powyzej - czy oceniajac produkt po pierwszej dawce jestes pod wrazeniem i chcialbys zakupic pelne opakowanie (45 porcji) czy produkt nie spelnil Twoich oczekiwan i nie poecisz go innym ?
Jest dobry, tego wlasnie oczekiwalem czekajc tyle - na pewno zakupie pelna puszke.

Wódz Dżungli IS

Galeria:Don Cyber

SoGi: 34126

Post Wysłany: Nie Lis 04, 2012 14:31      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
q3aki napisał/a:
troche przyznam, spekalem, choc doswiadczenie w suplach spore. Ale jak wylazlem na trening i to uderzenie juz zaczelo ze mnie schodzic to..._usmiech.gif
Spoko Beer
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
tabi24
Suple Cartel

Status: NOWY

Galeria:tabi24

SoGi: 5
Post Wysłany: Pon Lis 05, 2012 13:02      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Ziebane jabuszko

wczesniejsza wersja Chain Reaction , Pimp BLAST vol 2, Thermal PRO pro 3
3. Jak oceniasz smak probki, rozpuszczalnosc ? - wszelkie spostrzezenia organoleptyczne ? bardzo dobra ( samk bardzo dobry przypad mi do gustu)

A) Kiedy zazyles probke - chodzi o pore dnia, na pusty czy pelny zoladek i na jaki czas przed planowanym treningiem ? 1,5h po jedzeniu 30 min przed treningiem

20 min

C) Jak oceniasz pierwsze spostrzezenia z dzialania - cos specyficznego czym moglbys sie podzielic ? (Jezeli przy pierwszym zazyciu odczules Flesha Beta-Alaninowo-Niacynowego opisz jego kolejne stadia w szczegolach i to czy sie przestraszyles tego efektu czy byl on ciekawym doswiaczeniem ?)
Byłem bardzo czerwony, wszystko sfendziało i łaskotało
30min
rewelacja 8/10
ciężko stwierdzic po pierwszej porcji ale napewno na plus
G) Jak oceniasz Koncentracje, Checi na trening, - wszelkie spostrzezenia i odczucia psychiczne ?
koncentracja konkretna( fajne samopoczucie)
H) Czy produkt odczuwalnie zwiekszyl Twoja wydolnosc juz po pierwszej dawce (power, wytrzymalosc itd) ?
Napewno na plus
3h
Nie wszystko ok
Zmeczony ale trening był ciezki. Zero zjazdów
4) Jak oceniasz produkt po 1 dawce na tle innych produktow tego typu jakie stosowales ?
Super, Rewelacja
5) Co chcialbys przekazac innym kolegom, i czy polecilbys ten produkt innym ? Napewno polecam

6) Czy uwazasz ze powinno zaczac sie stosowanie tego produktu od 1/2 dawki, czy uwazasz ze pelna dawka jest jak najbardziej ok na pierwszy raz ?
ja wziołem cała dawke ale tez mam dużą mase 110kg i będe bra ł cała
7) Podsumowujac wszystko co powyzej - czy oceniajac produkt po pierwszej dawce jestes pod wrazeniem i chcialbys zakupic pelne opakowanie (45 porcji) czy produkt nie spelnil Twoich oczekiwan i nie poecisz go innym ? Wsumie juz go kupiłem i czekam:)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Don Cyber
Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Wto Lis 06, 2012 11:20      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Dac Patafiance sprobowac Chaina to pozniej tak jest... Kick ass

Chain!!!!!!.jpg

Chain!!!!!!.jpg - 25044 raz(y)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Phoenix

Ta osoba wygra�a od�ywk� 8 razy
Status: DEALER

Galeria:Phoenix

SoGi: -275
Post Wysłany: Wto Lis 06, 2012 22:16      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
a ja powiem ze nie bede ankiety wypelnial ale jestem srednio zadowolony, dlatego zamowie wersje next i porownam. flasch nawet przyjemny bo fajnie cieplo, pobudzenie duzo gorsze niz po pimpie a co do reszty to wporzadku, mam w domu mesomorpha i napewno kopie mocniej, mam tez animal rage i do tego moglbym porownac tego Chaina w wersji classic. nie wiem jak to jest ale napewno stary Chain byl o sto kroc lepszy niz niby ten nowy.

Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Wto Lis 06, 2012 22:53      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Realnie nie mozliwe - kiedys nie byles az tak przezarty tym - stary Chain mial tylko 15mg DMAA i 300mg kofeiny pimp mial 50mg, A Chain obecny ma skladnikowo sile wieksza niz Pimp.

Na mnie 1 dawka nowego Chaina nie robi wrazenia wiec musze szukac ludzi do testow jako ze sam pije to jak orezadke i nie jestem dobrym przykladem. Za to 1 dawka Psychodrine robi duze wrazenie na mnie chociaz nie ma tam ani 1mg stymulantow wiecej - za to kompleks nootropikow jest bardzo silny co moze zmienia odczuwalnosc stymulantow....

Wiec Twoja opinia na temat Chaina NG i Psychodrine jak najbardziej wskazana i chetnie uslysze...
Phoenix

Ta osoba wygra�a od�ywk� 8 razy
Status: DEALER

Galeria:Phoenix

SoGi: -275
Post Wysłany: Wto Lis 06, 2012 23:00      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
dlatego zamowilem paucha nexta i zobaczymy w praktyce (postaraj sie aby wyslali to szybko to predzej zrobie relacje), co do smaku classica to jak dla mnie smak jest zajebisty i nie widze niczego zjebanego, na tle innych rzeczy wypada smakowo bardzo dobrze wiec tu- bylo moje zdziwienie pozytywne. kolejna sprawa masz tam 2wersje niacyny i ta druga jest bez fluscha sprzedawana u nas w aptekach wiec jakie sa proporcje zwyklej niacyny do tej bez fluscha.

Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Wto Lis 06, 2012 23:09      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Pierwszy prototyp jaki powstal i byl testowany w Vegas mial na porcje 500mg czystej niacyny - ale okazal sie za silny wiec i w probkach i w produkcie gotowym zmniejszylem ta dawke do 400mg i dodalem 50mg Inozytolu (to realna zawartosc Chaina C i NG - pozostale produkty maja duzo duzo mniejsze dawki)

I wazna informacja - komponety smakowe sa NATURALNE - czyli jest to silny koncentrat jablek ktorym jest natryskiwany Xylitol

Nie jest optymalny wybor bo ta forma smakow jest bardzo wilgotna i pierdoli w produkcie silnie higroskopijne skladniki typu kofeina i inne stwarzajac ryzyko klempow i zbrylania.

Ale na skladiki zielonego jabluszka jakie byly uzywane do Rhino ktore byly pol organiczne trzebaby bylo czekac min 4 tygdonie i zamowic az 300kg a nie bylo ani kasy ani czasu aby przeciagac o kolejne kilka tyg - wiec ciesze sie ze smak naturalny Wam smakuje.
Boro02

Ta osoba wygra�a od�ywk� 2 razy

Galeria:Boro02

SoGi: 1810
Post Wysłany: Sro Lis 07, 2012 9:20      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
jabłuszko (zajebiste)

NIE

3. Jak oceniasz smak probki, rozpuszczalnosc ? - wszelkie spostrzezenia organoleptyczne ?
BARDZO DOBRA

A) Kiedy zazyles probke - chodzi o pore dnia, na pusty czy pelny zoladek i na jaki czas przed planowanym treningiem ?

rano ok godz 10, jakies 1,5h po jedzeniu, 10min przed treningiem

3-4 min

Flesh byl calkiem mocny, najpierw zaczęło sie od odczuwalnego kłucia igiełek typowego dla BA Very Happy najpierw na twarzy a potem tyłek, wcześniej po BA nigdy nie czułem igieł na dupsku, troche mnie to zdziwiło. Po jakiś 15min od zażycia pojawiło sie zaczerwienienie na twarzy, i tu też w ciekawy sposób bo pojawiło sie wokół oczu i nosa, na policzkach nie miałem, co dosyć smiesznie wyglądało. Dopiero po 30min od zażycia zaczerwienienie objęło całe ręce i nogi, na klacie i plecach go nie zauważyłem. Towarzyszyło temu fajne uczucie ciepła.

35min

nie było ono aż tak mocne żebym nie wiedział co z sobą zrobić bo energia rozpierdala, czegos takiego nie lubie bo wtedy towarzyszą temu inne skutki które nie są zbyt przyjemne.
ale było odczuwalne i jak dla mnie idealne.
w skali od 1-10 dałbym 7

Miałem trening klatki i trica, fajnie spompowało klatke i trica, ale nie jakoś super mocno tak w sam raz.
w skali od 1-10 dałbym 6

Psychicznie czułem sie niesamowicie mocny, że tak powiem nie wątpiłem w swoje siły, koncentracja na max !!! nawet na siłke przyszły dwie laski i nie rozproszyły moich myśli Mr. Green i właśnie pod względem koncentracji Chain mnie najbardziej zaskoczył.
w skali 1-10 daje 11 _usmiech.gif

Ciężko powiedzieć, może nieznacznie zwiększył.

Wydaje mi sie ze jakies 4h po treningu czułem jeszcze pobudzenie, tylko towarzyszyło temu zmęczenie jak to po dobrym treningu.

NIE

Dobrze, zjazd był całekim słaby w porównaniu z podobnym treningiem bez odżywek przedtreningowych

Po 1 dawce oceniam go w skali 1-10 na 8-9 ale czy po stosowaniu przez cały cykl tez bym go tak oceniał to juz ciężko powiedzieć _jezyk.gif

Z pewnością inwestycja w niego nie będzie straconą kasą.

Osobiście zaczynałbym od 1/2 dawki przez jakis tydzien a potem waliłbym całą _usmiech.gif
Kazdy powinien zacząć od pełnej dawki i zobaczyć jak jego organizm reaguje.

7) Podsumowujac wszystko co powyzej - czy oceniajac produkt po pierwszej dawce jestes pod wrazeniem i chcialbys zakupic pelne opakowanie (45 porcji) czy produkt nie spelnil Twoich oczekiwan i nie poecisz go innym ?

Z pewnością bym zakupił gdyby nie fakt że puki co mam co szamać przed treningiem.
Don Cyber
Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Sro Lis 07, 2012 9:50      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Super ze smakuje Wam "Zjebane Jabluszko" Spoko

green_applesx1080.jpg

green_applesx1080.jpg - 24868 raz(y)

arek90

Galeria:arek90

SoGi: 717
Post Wysłany: Pią Lis 09, 2012 17:02      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
1. Otrzymana próbka i jej smak:
Zjebane jabłuszko
2. Czy stosowałeś obecnie spalacze czy staki kreatynowe ze stymulantami ?
Nie
3. Jak oceniasz smak próbki, rozpuszczalność ? - wszelkie spostrzeżenia organoleptyczne ?
Trochę gorzkawe ale ogólnie może być.
A) Kiedy zażyłeś próbkę - chodzi o porę dnia, na pusty czy pełny żołądek i na jaki czas przed planowanym treningiem ?
Godzina 13, 2 godziny po ostatnim posiłku.
B) Po ilu minutach odczułeś pierwsze działanie ?
Około 5 min
C) Jak oceniasz pierwsze spostrzeżenia z działania - coś specyficznego czym mógłbyś się podzielić ? (Jeżeli przy pierwszym zażyciu odczułeś Flesha Beta-Alaninowo-Niacynowego opisz jego kolejne stadia w szczegółach i to czy się przestraszyłeś tego efektu czy był on ciekawym doświadczeniem ?) Po ok 5 min stałem się cały czerwony jak burak. Wszystko zaczynało mnie drapać i czułem jaki staje się gorący. Po 10 min w górnej połowie ciała drapanie zostało zażegnane ale jeśli chodzi o uda i łydki to przy każdym napięciu mięśnia jak i nawet potarciu piekło dość poważnie. Pierwszy raz przeżyłem ten efekt.
D) Po jakim czasie próbka nabrała pełnej mocy ?
Ciężko powiedzieć dokładnie. Drapanie zniknęło około godziny po zażyciu. Pełną moc uzyskałem po ok 30 min.
Na 7w skali 1-10
F) Jak oceniasz użylenie i napompowanie ?
Na 7 w skali 1-10
G) Jak oceniasz Koncentracje, Chęci na trening, - wszelkie spostrzeżenia i odczucia psychiczne ?
Na 8 w skali 1-10, chęci nie brakowało
H) Czy produkt odczuwalnie zwiększył Twoja wydolność już po pierwszej dawce (power, wytrzymałość itd) ?
Zdecydowanie tak, po ok 2 godzinach poczułem pierwsze zmęczenie.
I) Jak długo odczuwałeś działanie 1 dawki ?
Ok 3 godziny
J) Czy odczułeś coś co uznałbyś za negatywne, niepokojące lub niebezpieczne ?
Uczucie kłucia i gorąca było dość niepokojące, gdybym nie wiedział że takie coś wystąpi naprawdę byłbym przestraszony.
K) Jak czułeś się po zakończeniu odczuwalnego działania 1 dawki ?
Minimalny brak energii, ale w porównaniu do innych przedtreningówek minimalny spadek.
4) Jak oceniasz produkt po 1 dawce na tle innych produktów tego typu jakie stosowałeś ?
Stosowałem Nox Pump i Saw, i w porównaniu z Nox Pumpem jest lepszy a po Sawie nie czułem żadnego pobudzenia.
5) Co chciałbyś przekazać innym kolegom, i czy poleciłbyś ten produkt innym ?
Zdecydowanie tak
6) Czy uważasz ze powinno zacząć się stosowanie tego produktu od 1/2 dawki, czy uważasz ze pełna dawka jest jak najbardziej ok na pierwszy raz ?
Uważam, ze powinno się zacząć od 1/2. Sam wiozłem 1 i było trochę za bardzo gorąco i kłucie momentami było nie do wytrzymania.
7) Podsumowując wszystko co powyżej - czy oceniając produkt po pierwszej dawce jesteś pod wrażeniem i chciałbyś zakupić pełne opakowanie (45 porcji) czy produkt nie spełnił Twoich oczekiwań i nie polecisz go innym ?
Nie spodziewałem się takiego działanie. Zdecydowanie zakupię 450 g. Polecam wszystkim spróbowania.

Ta osoba mog�a wygra� od�ywk� ale nie zd��y�a, wygra jedynie nagrod� pocieszenia (100 sog�w)
Obecnie zbanowany

Galeria:artur80

SoGi: 170
Post Wysłany: Pią Lis 09, 2012 23:46      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
nie chce mi sie wklejac tej calej ankiety wiec w kilku slowach opisze dzialanie :
Porcja zazyta ok 3 godzin po posilku.

plusy:

smak - bardzo dobry
koncentracja - rewelacyjna !!!!
brak uczucia zmeczenia
pobudznie umiarkowane co jest plusem dla mnie

minusy:
flush niacynowy za mocno odczuwalny jak dla mnie.

Pompa taka jak zawsze , nie rozrywalo _usmiech.gif

Ogolnie produkt ok.
tom4568

Status: GONIEC

Galeria:tom4568

SoGi: 1287
Post Wysłany: Sob Lis 10, 2012 8:16      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
moje spostszerzenia po Chain Reaction next generation i tak szybciej sie rozkrenca niż classic czuć działanie już po 6 7 minutach flusz niacynowy wiekszy niż po classic aż mnie wystraszyło byłem czerwony jak murzyn cały czerwony aż mnie piekło flusz pszeszedł po 2 godzinach i do rzeczy wytszymałość jest bardzo dobra zero zmęczenia i zero spocenia a ćwiczyłem nogo i o dziwo dołorzyłem 10 kilo wiencej na przysianach i dałem rade w co wonpiłem czyli wytszymałość daje 9 na 10 minus to to rze jest mniejdze dotlenienie organizmu szybsze bicie serca ale to morze też być spowodowane tym rze dodałem troche deribozy niewiem sprawdze bez deribozy wtedy morzna coś wnioskować czy polecam inny oczywiście że tak i ja musze zmniejszyć dawke i polecam zacząć od połowy ja wziołem całom pobudzenie sie urzymuje cały czas nie to rze latasz jak po pimp blaście ale jesteś skupiony i pytanie do cybera czy morzna to połączyć z pimp blastem czy niewarto...?i niepcie na błeny tylko na moje odczucia pozdrawiam i polecam jak chcecie to dam relacje po dłurzszym okresie Cool Cool

pewnie,ze daj relacje ale przyloz sie do pisowni bo nie da rady tego czytac Wink maly mis84
Don Cyber
Wódz Dżungli IS

Post Wysłany: Sob Lis 10, 2012 9:02      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Napisz swoja realcje przejrzysciej w temacie z ankieta dla Chain Reaction NEXT GENERATION tutaj: http://cyber-sport.us/viewtopic.php?t=98499

ten temtat dotyczy jedynie CLASSICA !

arek90 napisał/a:

Trochę gorzkawe ale ogólnie może być.

Smak jednej dawki zaprojektowany jest na 400ml zimnej wody - rozrabiajcie prosze 1 dawke Chaiana w 400ml wody a nie mniej.

tom4568 napisał/a:
pytanie do cybera czy morzna to połączyć z pimp blastem czy niewarto...?

1. W zadnym wypadku Chain Reaction NIE mozna laczyc z Pimp Blastem ani zadnym innym produktem zawierajacycm stymulanty !!!!! Piszesz ze miales troche splycony oddech i szybsze bicie serca - wiec dawka stymulantow zawarta w 1 porcji jest dla Ciebie za duza i nie powinienes stosowac pelnej porcji - w zupelnosci wystarczy Ci 1/2 porcji - pamietaj ze Chain Next Generation to mocniejsza wersja i jest przeznaczona wylacznie dla starych doswiadczonych wyjadaczy !

Jezeli pytasz z czym mozna laczyc taki produkt jak Chain ? - mozna go laczyc bezpiecznie z kazdym innym produktem ktory NIE ZAWIERA STYMULANTOW - np jaezeli Ci pomoa za mala to mozesz go polaczyc z 1 porcja produktu Cell SHOT
arek90

Galeria:arek90

SoGi: 717
Post Wysłany: Sob Lis 10, 2012 9:42      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Tak rozrabiałem w 400 ml wody, ale wiadomo każdy ma inne odczucia smakowe. Jeśli chodzi o trochę gorzki smak to nie jest problem najważniejsze, że działa i spełnia swoje zadanie a smak jest sprawą drugorzędną. Dzięki za bardzo dobry produkt. Polecam wszystkim:)

Galeria:tom4568

SoGi: 1287
Post Wysłany: Sob Lis 10, 2012 10:17      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
aha czyli stosować tylko puł porcj dzienki za wyjaśnienie cyber:) Smile Smile
Guda

Ta osoba wygra�a od�ywk� 5 razy
Status: PRO PIMP

Galeria:Guda

SoGi: 5429
Post Wysłany: Sob Lis 10, 2012 18:51      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Rozrobiłem w 400-450ml wody, smak mnie nie powalił, bardzo mocno wyczuwalna goryczka, w porównaniu z Cell shotem smakuje ch.jowo, ale da się wypić.
Wypiłem 5 minut temu, właśnie czuję igiełki i pieczenie niacynowo-beta alaninowe.
Za 15 min wychodze na trening. Później opiszę wrażenia.
Dodano po 7 minutach:
O kurwa flesh niacynowy mnie rozjebał, mam czerwony ryj, plecy, szyję dupę, wyglądam jakbym poleżał z 30 min na solarium, masakra... albo raczej jak ugotowany rak. Ja pie.dolę ale rzeź!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"They need an excuse, to suck our cocks"
venice42

Galeria:venice42

SoGi: 9
Post Wysłany: Sob Lis 10, 2012 19:46      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
1. W jakiej ilosci zimnej wody rozpusciles Chaina ? (zalecane 400ml)

-ok 400-500ml

-ostatnio jack3d micro

3. Jak oceniasz smak, rozpuszczalnosc ? - wszelkie spostrzezenia organoleptyczne ?
-smak bez zarzutui,rozpuszczalnosc- dobra.

A) Kiedy zazyles Chaina - chodzi o pore dnia, na pusty czy pelny zoladek i na jaki czas przed planowanym treningiem ?

-z rana, na pusty zoladek

-po 10min

-flesha B-alaninowo-niacynowego odczulem po wypiciu calej zawartosci shakera.Nie zaskoczyl mnie, spodziewalem sie mniejwiecej takiej reakcji organizmu.Owszem byl mocny wyrzut, objal cale cialo, wlacznie z twarza.Natomiast roznica z wersja NG znaczna bo.. wypilem cala porcje classica i flesh mnie nie zaskoczyl sila uderzeniowa jak po polowie porcji wypitej tego mocniejszego.Nie sciagnelo mi tak twarzy i nie opuchla, wlacznie z ustami. za uszami itp.

D) Po jakim czasie Chain nabral pelnej mocy ?

-po ok 1h po wypiciu nabral pelnej mocy.

-pobudzenie idealne jak dla mnie.Odpowiedni focus, motywacja, wszystko jak powinno byc.

-na plus,, mocne napompowanie, podobne z wersja NG

-dobra koncentracja, chec do treningu, pobudzenie, potliwosc,nawet dlonie od wewnatrz i czulem ze stopy takze byly mokre.Stabilna psychika, bez wachan nastrojow, bez zniechecenia ogolnego, rozdraznienia, ludzmi, przedmiotami.Ogolnie pozytywne wibracje, zadowolenie w siebie, wiara w swoje sily, bez zjazdow po zakonczeniu treningu.

-zdecydowanie TAK, wieksza ilosc powtorzen, wieksze ciezary.MOC!

-do konca treningu, w stanie spoczynku organizm wycisza sie latwo.Podniesione tetno wysilkowe szybko powraca do normy.

- w czasie treningu NIC, Flesh mi odpowiada w tej wersji zdecydowanie bardziej.

- wyciszony, usatysfakcjonowany po zakonczeniu treningu, napompowany we wszystkich obszarach trenowanych tego dnia i pomocniczych.Stan ten utrzymuje sie bez zadnych side effects i ginie w ciagu dnia wyciszajac organizm.Z zasniecie wieczorem nie bylo problemu, z tym ze zaznacze jeszcze raz, porcja zostala przyjeta w wczesnych godzinach porannych.

-potega dzialania, nieporownywalna do niczego przedtem.

-polecam wszystkim ktorzy chca wydac madrze swoje ciezko zarobione pieniadze na konkretna przedtreningowke, przynoszaca efekty po kazdej spozytej porcji, pozostawiajac dlugo pozniej poczucie satysfakcji z tych madrze wydanych pieniedzy,rownie dobrze przeprowadzonego treningu oraz szybkich efektow bez zjazdow i innych skutkow ubocznych.

- wrazliwi na stymulanty i mniej doswiadczeni powinni zaczac od 1/2 porcji.Bardziej zaawansowani, mniej wrazliwi, lub ci juz z "wytartymi zakonczeniami nerwowymi" posiadajacy umiejetnosc sluchania wlasnego organizmu, moga smialo stosowac cala porcje, lecz ze wskazaniem zawsze na wieksza ilosc wody do rozpuszczenia.

-jestem pod ogromnym wrazeniem i polecam innym, chcacym za rozsadne pieniadze uzyskac maximum efektow.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer Gadu-gadu
Guda

Ta osoba wygra�a od�ywk� 5 razy
Status: PRO PIMP

Galeria:Guda

SoGi: 5429
Post Wysłany: Sob Lis 10, 2012 21:26      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
No jestem już po treningu, moge opisać odczucia - pobudzenie bardzo mocne, skupienie maksymalne, jak po ścieżce dobrego koksu, hehe, ciekawe jak się bzyka po Chainie, może sprawdzę później;)
Póki co jeszcze jestem wystrzelony.
Pompa dobra, ale zawsze podczas treningu nóg mam okrutną.
Ogólnie mimo, że aktualnie moja waga oscyluje w granicach 110kg to moge powiedzieć, że dla mnie towar trochę za mocny, zawsze byłem podatny na symulanty, np. Pimpa brałem pół miarki i kopał. Tu chyba postąpię podobnie. Cała miarka jak dla mnie to zbyt grubo, szczególnie ze względu na porcję niacyny.
Nie wiem czy sięgne po Chain Reaction next generation skoro zwykły tak mnie sponiewierał.
AVE!
Dodano po 2 minutach:
Aha jeszcze w kwestii technicznej, nie wiem po co w relacjach podawac smak, skoro istnieje tylko jeden jedyny zjebano-jabłuszkowy Rolling Eyes

"They need an excuse, to suck our cocks"
Nowoś

Galeria:Nowoś

SoGi: 1692
Post Wysłany: Sob Lis 10, 2012 21:40      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Nowoś napisał/a:
Jedno co mogę powiedzieć to zdecydowanie na pusty żołądek będę go stosował , wczoraj krótko po posiłku i działał jak należy , ale KUR*a dzisiaj lekki posiłem około 15,30 zjadłem około 200-300g.ziemniaków i 120-160g.schabowego ( malutko jak na mnie _usmiech.gif ") a około 16,35 połowe mieszanki i drugo połowę mieszanki 17,00 i kilka min po tym zacząłem trening..

Moja mieszanka Beer ::
-20g.CARBO
-5g.BetaAlaniny
-5g.TAURYNY
-7-8g.BCAA
-10g.mono
i miarka Chain Reaction clasic ...

Uderzenie gorąca i mrowienia mega odczówalne po 10-15min.po Ipołowie ,,, chęci motywacja na mega poziomie Beer
Najpierw igiełki mocno odczuwalne na twarzy potem rękach i na nogach z przodu całych ... A jak dopiłem IIpołowe owej mieszanki to już całkiem Shocked Shocked Shocked

Ajak się przebierałem nogi ręce i twarz mocno zaczerwieniona a trening MEGA WYJEBANY choć króciutki Beer

Brałem podobne mieszanki bez Chaina i cieniutko na tla z nim...

W tyg. tym lub następnym dam po porcji kolesiom :: jeden 72wagi drugi 94 _usmiech.gif

Dodano po 2 minutach:
Guda napisał/a:
No jestem już po treningu, moge opisać odczucia - pobudzenie bardzo mocne, skupienie maksymalne, jak po ścieżce dobrego koksu, hehe, ciekawe jak się bzyka po Chainie, może sprawdzę później;)
Póki co jeszcze jestem wystrzelony.
Pompa dobra, ale zawsze podczas treningu nóg mam okrutną.
Ogólnie mimo, że aktualnie moja waga oscyluje w granicach 110kg to moge powiedzieć, że dla mnie towar trochę za mocny, zawsze byłem podatny na symulanty, np. Pimpa brałem pół miarki i kopał. Tu chyba postąpię podobnie. Cała miarka jak dla mnie to zbyt grubo, szczególnie ze względu na porcję niacyny.
Nie wiem czy sięgne po Chain Reaction next generation skoro zwykły tak mnie sponiewierał.
AVE!

Dodano po 2 minutach:

Aha jeszcze w kwestii technicznej, nie wiem po co w relacjach podawac smak, skoro istnieje tylko jeden jedyny zjebano-jabłuszkowy Rolling Eyes
Cool Shocked
Ja waże nie wiele mniej i też mnie nieźle pierdolne** Beer
Dobry stuff ...................
corrado
Suple Cartel

Status: WATERBOY

Galeria:corrado

SoGi: 94
Post Wysłany: Sob Lis 10, 2012 22:16      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
1. Otrzymana próbka i jej smak:
Zjebane jabłuszko-nie takie złe
2. Czy stosowałeś obecnie spalacze czy staki kreatynowe ze stymulantami ?
Tak stosowałem Hyper Pump od Burneiki
3. Jak oceniasz smak próbki, rozpuszczalność ? - wszelkie spostrzeżenia organoleptyczne ?
Smak jak dla mnie ok,rozpuszczalność mogła by być lepsza trochę się narobiły bryłki
A) Kiedy zażyłeś próbkę - chodzi o porę dnia, na pusty czy pełny żołądek i na jaki czas przed planowanym treningiem ?
Próbkę zażyłem po południu 2 h po posiłku i 20 minut przed treningiem
B) Po ilu minutach odczułeś pierwsze działanie ?
Około 5-8 minut
Hmm igiełki na całym ciele zaczynając od twarzy,ręce,plecy itd działanie flesha zajebiste mocne uderzenie gorąca najmocniej to na dup...e hehe i na pewno się trochę przestraszyłem pierwszy raz coś takiego doświadczyłem
Po 30 minutach
Pobudzenie na plus ale to dopiero jak przestał działać flesh bo tak to nie mogłem się skoncentrować na treningu
F) Jak oceniasz użylenie i napompowanie ?
Użylenie widoczne bo była pompa 7/10
G) Jak oceniasz Koncentracje, Chęci na trening, - wszelkie spostrzeżenia i odczucia psychiczne ?
Mega kocentracja [po zaniku igiełek],chęci na wielki plus,trening i tylko trening
Tak na treningu zwiększona wydolność ,mniej odpoczywałem między seriami
Około 2-2,5 godziny
Jedynie ten flesh trochę mnie za mocno potargał hehe
Po treningu dobre samopoczucie i co najważniejsze żadnego zjazdu
Produkt 1- klasa trochę mniej bym dodał tego Flesha
Polecam ten produkt każdy kto chce szybko poczuć mega moc
Właśnie zaczynamy od połowy dawki Ja sugerując sie tym że na poprzednim treningu brałem HYPER PUMPA myślałem że próbka Chaina mnie nie porobi a tu takie miłe zaskoczenie co tu mówić CYBER by gówn... nie wypuscił w obieg więc na pierwszy raz wystarczy połowa dawki
Co tu dużo pisać MEGA PRODUKT jak na pierwszą dawkę PETARDA w działaniu.Już kupiłem ale NG i zacznę napewno od połowy dawki pozdrawiam.
Andrew86

Galeria:Andrew86

SoGi: 254
Post Wysłany: Nie Lis 11, 2012 13:20      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
Chain Reaction Classic zjebane jabłuszko

Obecnie długo nic, gdyż mało wrażliwy jestem na stymulanty, jakoś bez rewelacji mnie zawzse kopały przedtreningówki. Ostatnio wypiłem całą butelke Tussipect w celu pobudzenia, ale efektów brak

Smak spoko, przyjemny, rozpuszczony w 400 ml

1,5 godz po posiłku, 30 min przed treningiem

pierwsze igiełki po 5-10 min

Nic nowego nie napisze, igiełki mega wszedzie, całe ciało czerwone, gorące rozgrzane, wg mnie bardzo ciekawe uczucie. Trwało to równa godzine, bardzo fajnie się ćwiczyło na tym całym flushu

po 30 min

Jak na mnie, bardzo dobrze, 7/10

niezłe, większe niż na "sucho" _usmiech.gif ale ogólnei szału nie było

Koncentracja na bardzo wysokim poziomie, pełne skupienie 9/10

Tak. Produkt poprzez swoje działanie wykrzesał ze mnie 120% mocy a co za tym idzie większe ciężary, wytrzymałość.

Ciezko powiedziec, gdyż nie czułem zejścia, a raczej łagodne schodzenie niezauważalne, ale myśle że ok 2,5 do 3 godz.

Nie

Spoko, zmeczony treningiem, ale przyjemnie

Z pewnością polece, bo jak na naprawde niedrogą i ekonomiczną przedtreningówke, spisuje się rewelacyjnie.

Pierwsza porcje mozna wziac polowke i sprawdzic jak pozamiata i wtedy dobrac optymalna dawke

Smialo moge powiedziec ze jak na mnie malo co dziala, to to mnie pozamiatało konkretnie
Dodano po 7 minutach:
Nie jadem Pimpa. Ale póki co Chain Reaction Classic bije wszystko na głowe, również swoja pierwotną wersje.
murek20

Galeria:murek20

SoGi: 252
Post Wysłany: Nie Lis 11, 2012 16:36      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
jabłuszko?

nie, w sumie dawno nic nie brałem. jakieś półtora roku temu jako początkujący wziąłem shock therapy universala.

smak w sumie oki, trochę mętny, dodalem kilka kropel cytryny było nawet smaczne - ale nie o smak tu chodzi...

30 minut przed treningiem ale tylko polowe woreczka czyli 5 gram, po małym obiedzie.

około 5-10?

pierwszy raz coś takiego przeżyłem, odrobinę się przestraszyłem. Ale ogólnie przyjemnie a zarazem dziwnie. Po 15 minutach zeszło i miałem totalny focus na treningu.

Zaraz po tym jak z twarzy zeszło zaczerwienie, przebierając się w szatni miałem plecy czerwone jak po biczowaniu!! Ludzie się dziwnie patrzeli na mnie...

10/10. Jak mowie, nie mam do czego porównywać. Wziąłem polowe dawki po przeczytaniu komentarzy i ładnie poczochrało. Właśnie wróciłem z treningu i mnie nosi. Fajne samopoczucie.

9/10. dzisiaj akurat nie jadłem dużo węglowodanów i cytrulliny z REVANGE.

Odczucia psychiczne jak już pisałem wspaniale, bardzo fajne poczucie po treningu jak i w czasie.

Nie sadze aby miało to jakiś wpływ na sile, bardziej komfort psychiczny. Bylo w porządku, nie czułem się słabszy to na pewno.

Wziąłem polowe dawki o godzinie 14? Jest 16:08 wlasnie wrocilem z treningu i nadal trzyma te "fajne samopoczucie", może z tego powodu ze flush minął.

W sumie te zaczerwienie, ale jak minęło czułem się już tylko lepiej.

Wspaniale. Very Happy
nie mam do czego prownac, ale sadze ze polowa dawki mocno mnie poczochrała.

Polecam dla tych którzy się nie wstydzą biegać czerwoni jak raki Very Happy

Polowa dawki w zupełności wystarczy, jak dla mnie...

Jestem pod wrażeniem, aczkolwiek nie jestem fanem takich flushow. Dyskomfort na siłowni mnie trochę zbił z tropu na początku ale potem było już tylko lepiej. Ale jeżeli mam oceniać działanie polowy dawki wraz ze smakiem i efektami to 8/10. Z jednej strony podobał mi się ten flush, ale potem zaraz właśnie ten dyskomfort psychiczny - może tylko ja tak mam. Ogólnie polecam i na jedno opakowanie się skusze jak tylko będą fajne smaki. Shocked
Dodano po 22 minutach:
Sorki za spam, ale czuje się jakoś zajebiście. Błogostan i nic więcej, jestem tak wyluzowany i mam ochotę iść na siłownie jeszcze raz. Co się dzieje... Niezły koks zmajstrowałeś Cyber... Shocked Shocked Shocked
marek05121978

Galeria:marek05121978

SoGi: 17
Post Wysłany: Nie Lis 11, 2012 23:32      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem
ZJEBANE JABŁUSZKO.

TAK Thermal PRO PRO 3 .

SMAK SUPER ,ROZPUSZCZALNOŚĆ BARDZO DOBRA.

ZAŻYŁEM POPOŁUDNIU NA PEŁNY ŻOŁĄDEK ,TRENING ZACZEŁEM PO 10 MINUTACH.

MIENEŁO MAKSYMALNIE 5 MINUT.

PIERWSZE DZIAŁANIE JAK PRZY BETA ALANINIE TYLKO DUŻO MOCNIEJSZE ZROBIŁEM SIE CZERWONY I WSZYSTKO MNIE PIEKŁO ALE FAJNE UCZUCIE

10 MINUT I JUŻ BYŁA MOC

W SKALI OD 1 DO 10 MYŚLE ŻE 8 DAŁ BYM.

STOSUNKOWO DOBRE ALE ZA TO AGRESYWNOŚĆ TRENINGU JESZCZE LEBSZA.

CZŁOWIEK JEST BARDZO SKUPIONY NA TRENINGU CZY TO SPORTY WALKI CZY SIŁOWNIA,ZEJŚCIA WCALE NIE ODCZUŁEM PRODUKT SUPER.

40 MINUT

WSZYSTKO OK SMAK , DZIAŁANIE , A CO NAJWAŻNIEJSZE BRAK ZEJŚCIA !

SUPER , JAK NOWO NARODZONY , NAWEK ZRELAKSOWANY.

MYŚLE ZE JAK DO DZIŚ NAJLEBSZY.

POLECAM WSZYSTKIM IDEALNE W TYM OKRESIE ZIMNO CIEMNO I PONURO ( JESIEŃ) I CZYWIŚCIE LENIWYM : -))))

MYSLE ŻE DAWKA JEST BARDZO DOBRA NIE MA CO DZIELIĆ NA POŁOWE TO TAK JAK BY SIE ROBIŁO POŁOWE TRENINGU.

JAK WYPIŁEM PRÓBKE TEGO PRODUKTU BYŁEM W SZOKU I KUPIŁEM ZARAZ PARE OPAKOWAĆ POCZĘSTOWAŁEM TEŻ ZNAJOMYCH BYLI BARDZO ZADOWOLENI.POWIEM SZCZERZE OD 15 LAT TRENUJE I NIE BYŁO TAKIEGO PRODUKTU JAK TEN !
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer Gadu-gadu
cuba0504

Galeria:cuba0504

SoGi: 19
Post Wysłany: Pon Lis 12, 2012 19:03      Temat postu:   Odpowiedz z cytatem

Zjebane jabłuszko 1 porcja w 400ml wody.

TAk: Pimp BLAST, Thermal PRO Pro 2i3, Dorian Nox pump i wiele innych

Smak ok choć mógłby być bardziej jabłkowy, dla mnie da się wypić bezproblemu, rozpuszczalność super.

Południe na pusty żoładek 1,5 godz. po obiedzie 25minut przed treningiem.

po 5 minutach (ciarki i mrowienie i zaczerwienienie skóry)

Poczułem flesha coś kosmicznego w ciągu 5 minut pieczenie na twarzy a po 2 minutach na całym ciele czerwony się zrobiłem jak po spaleniu w solarium, jem suple ponad 6 lat różnego rodzaju i nigdy nic takiego nie poczułem i tak mocnego działania beta-alaniny na całym ciele dosłownie, a zawsze tylko twarz i uszy, aż inni się mnie wystraszyli.

25 minutach

w skladi 1-10 na 8 bardziej przez flesh chciało mi się ćwiczyć

w skali 1-10 8 pompa jak po pimp plaście

W skali 1-10 koncentracja: 9, Chęci 8.

moc większa o jakieś 10% na wszystkich ćwiczeniach

z 2,5h

Nie

Brak zjazdów, delikatne wyciszenie po treningu

Dla mnie mega produkt, nawet Pimp jakoś troszkę mniej na mnie działał

POLECAM w 100% jest moc naprawdę.

Dla mnie przy wadze 97kg jedna porcja ok ale dla mniejszych wagowo polecałbym zacząć od połowy porcji.

Polecam wszystkim, sam zakupiłem puchę na cykl Very Happy
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer Gadu-gadu

Idź do strony :
«  1, 2, 3, ... 12, 13, 14  »
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Imperium Sportu Strona Główna -> Imperium Sportu -> Suplementacja PRO ! -> WASZE Relacje z dzialania Chain-R CLASSIC v1 (z flushem) ! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 2 z 14

Skocz do: